skip to Main Content
depilconcept sertifikat garancije rezultata

Sertifikat garancije rezultata

Svima nama je važno kad krenemo sa tretmanima laserske epilacije da postignemo željeni rezultat, a to je telo bez dlačica.

Nažalost, u Srbiji oblast trajnog uklanjanja dlaka nije uređena, pa su mnogi klijenti razočarani i nepoverljivi zbog prethodno loših iskustava.

Razlog tome su stari i neprovereni aparati za epilaciju koji se ne servisiraju na vreme, nestručno i nesertifikovano osoblje, kao i zastareli protokoli rada koji se ne prilagođavaju svakom klijentu ponaosob.

Zbog toga kada klijent dođe na tretman laserske epilacije u salon ili polikliniku, pa čak i u novije vreme u stomatološku ordinaciju, odmah traži garanciju da će postići rezultat.

Međutim, pružaoci usluge epilacije samo izgovore čuvenu rečenicu: „Mi garantujemo rezultate!“ i tu se sve završava.

Klijent ne može da ostvari svoja prava ukoliko ne postigne rezultat i najčešće je primoran da pronađe drugu adresu da nastavi borbu protiv dlaćica.

Pročitajte još:

Garancija rezultata pisanim putem

DepilConcept brend jedini garantuje da ćete postići rezultate koristeći tretmane epilacije u nekom od mnogobrojnih DepilConcept centara širom sveta.

Prvi obaveznim konsultacijama koje su potpuno besplatne i nakon što se odlučite za tretman laserske epilacije baš u DepilConcept centru, pristupamo potpisivanju Sertifikata garancije rezultata. Tim Sertifikatom pismeno garantujemo da ćemo primenom naših posebnih DepilConcept protokola rada postići očekivani rezultat.

Sertifikat garancije rezultata je neophodan kako svim našim klijentima tako i svima koji rade u DepilConcept brendu. Za sve naše klijente Sertifikat obezbeđuje osećaj sigurnosti i poverenja da će za uloženi novac dobiti i željene rezultate, dok za sve zaposlene u DepilConcept brendu Sertifikat služi kao podsetnik da nam je klijent na prvom mestu i da mu moramo pružiti najkvalitetniju uslugu.

Uverite se i sami zašto DepilConcept brend jedini na našem tržištu garantuje rezultate u oblasti epilacije i to pisanim putem.

Garantujemo rezultate laserske epilacije i za žene i za muškarce, bez izuzetaka. Epilacija lica, pazuha, intime, ali i epilacija svih većih zona, ruke, noge, grudi, stomak i leđa su pod garancijom u svakom DepilConcept centru.

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept