skip to Main Content
Hidraderm

Linija Concept + organske hidratacije kombinuje prirodne sastojke i antioksidante, koji ostavljaju kožu hidriranijom i svetlijom, štiteći je od spoljnih agresija. Koža zrači lepotom!

Hidraderm

Organska krema za ruke

Sastoji se od organskog ši maslaca, poznatog po hidratantnim i antioksidacijskim svojstvima, u obliku organskog ekstrakta masline, vitamina i ulja jojobe. Pomaže u zaštiti ruku od svakodnevnih agresija u okolini.

Hidraderm

Antioksidantni hidratantni fluid

Hidratantna tečnost za telo, razvijena da deluje kao sredstvo protiv starenja. Poboljšava funkciju barijere kože i smanjuje gubitak trans-epidermalne vode. Sadrži visok sadržaj antioksidanata, što rezultira evidentnim efektom na izgledu kože, čineći je hidriranijom, glatkom i blistavijom.

Koristeći biološke sastojke, linija Concept + Genesis štiti i rehabilituje kožu. Napravljen od organske aloe vere i antioksidativnih vitamina, neophodan je dodatak nezi lica i tela.

Genesis
Enzimski
Regenerator
ENZIMSKI REGENERATOR

Podstiče regeneraciju i hidrataciju kože dejstvom antioksidansa vitamina A, C i E, aminokiselina i enzima. Stimuliše proizvodnju elastina i kolagena, čineći kožu mekšom i fleksibilnijom. Pogodno za sve tipove kože.

Razmišljajući o zdravlju Concept + je razvio solarnu liniju posebno prilagođenu da prati kozmetičku negu lica i tela.

 

UVBlock – SPF 50

Anti-age
krema za sunčanje
ANTI-AGE KREMA ZA SUNČANJE

Anti-age krema za sunčanje sa faktorom zaštite 50, posebno je razvijena da štiti kožu od UVA i UVB zraka. Podstiče hidrataciju i sprečava prerano starenje kože. Lako se nanosi i brzo se upija. Pogodna za sve tipove kože.