skip to Main Content
laserska epilacija muskarci beograd zemun mladenovac depilconcept

Laserska epilacija za muškarce

Laserska epilacija poslednju deceniju sve više interesuje i jači pol. Muškarci se takođe susreću sa problemima uraslih dlaka.

Sportisti poput vaterpolista, biciklista, atletičara, bodibildera i sl. su zbog treninga, masaža i oporavka nakon napornih takmičenja prinuđeni da se reše dlaka kako ih ne bi ometali u njihovom specifičnom načinu života.

I veoma važna činjenica koju mnogi zaboravljaju je ta da je muškarcima podjednako važno kako izgledaju kao što je to lepšem polu. Mišići se bolje vide kada dlake nisu prisutne, a određeni odevni komadi ne prihvataju da se dlake vide.


DepilConcept je jedini brend koji podjednako vodi računa o muškim klijentima kao što to radi kada su ženski klijenti u pitanju. Sa ponosom možemo reći da muški klijenti čine čak 30% ukupnog broja naših klijenata.


Inovativna laserska tehnologija

Epilacija DepilConcept Laser aparatom se pokazala izuzetno uspešnom u tretiranju jakih muških dlaka. Inovativna DepilConcept tehnologija je formirana tako da uništava izuzetno jak koren dlake, a da istovremeno bude nežna za kožu.

Pored toga, osećaj bola je sveden na minimum, a peckanje i toplota se osećaju samo na najosetljivijim zonama.

Koje zone muškarci epiliraju?

Zone koje muškarci najčešće epiliraju su: grudi, stomak, cela leđa, ramena, vrat, jagodice i uši. Moguće je tretirati sve zone na telu kao što to rade sportisti: pored gore navedenih zona, epiliraju i cele ruke, cele noge, gluteuse, intimu.

Sve češće imamo i zahteve da se trajno oblikuje brada kako bi skratili vreme koje svakodnevno provede u oblikovanju brade.

Koliko je tretmana potrebno uraditi?

Broj tretmana epilacije koji je neophodan za postizanje rezultata je individualan i zavisi od mnogo faktora: hormonalni status, nasledni faktor, zona koja se tretira. Svakako, prosek je 5-7 tretmana.

Prvi rezultati se vide već posle prvog tretmana, kada otpada čak 70% dlaka. Veoma je važno da naglasimo da svako konzumiranje steroida i sličnih supstanci odlaže postizanje rezultata.

Imam svetliju dlaku, da li smem na epilaciju?

DepilConcept Laser aparat poseduje 3 različite talasne dužine, s toga je moguće da prepozna od najsvetlije do najtamnije dlake. To znači da tretmane epilacije mogu koristiti i muškarci koji imaju svetle i paperjaste dlake.

Muškarci su se pokazali kao najbolji klijenti, jer zaista ispoštuju svaku preporuku DepilConcept terapeuta.

Tretmane epilacije ne shvataju olako, i s obzirom da ne koriste često usluge u estetskim centrima i važno im je da novac koji ulože bude pametno iskorišćen.

Epilacija je proces i dlake neće nestati jednim tretmanom jer nisu ni nastale preko noći.


Koraci koje je neophodno ispoštovati:

✅ Prve konsultacije koje su potpuno besplatne, na kojima se upoznajete sa brendom i protokolima, a mi pregledom sa vašom kožom i dlakama. Neophodno je na konsultacije doći sa dlačicama kako bismo utvrdili stanje i saznali vaše potrebe i ciljeve.

✅ Kupovina Seta za klijenta koji je važan preduslov za higijenu i efikasnost tretmana epilacije.

✅ Minimum dva dana pre tretmana negovati kožu Genesis regeneratorom iz Seta za klijenta kako koža ne bi bila suva i osetljiva.

✅ Veče pre prvog tretmana neophodno je ukloniti dlačice brijačem iz Seta za klijenta i to u smeru rasta dlake, nikako u suprotnom smeru i nikako drugim brijačem, jer ćete previše skratiti dlačice i napraviti eventualne posekotine.

✅ Na tretman doći u široj odeći kako biste omogućili da koža u tim prvim satima nakon tretmana što više diše.

✅ Negovati kožu minimum dva dana nakon tretmana Genesis regeneratorom iz Seta za klijenta.

✅ Nedelju dana od tretmana uraditi piling Actiderm pilingom za telo iz DepilConcept linije proizvoda kako biste uklonili mrtve ćelije kože i pospešili otpadanje dlaka.

✅ Ukoliko na vreme radite tretmane epilacije, nećete imati potrebe da koristite brijač u periodu između tretmana.

Da li je DepilConcept laser bezbedan?

Tretmani DepilConcept laser epilacije su neinvazivni tretmani i važno je da napomenemo da su svi aparati u svakom DepilConcept centru u svetu odobreni od strane Svetske Zdravstvene Organizacije (WHO) i  Nacionalne Agencije za lekove i medicinska sredstva. Zato ovo predstavlja najbezbedniji vid definitivnog rešavanja dlaka.

Dodatnu bezbednost i efikasnost pruža i Set za klijenta koji predstavlja važan preduslov za tretmane epilacije u svakom DepilConcept Centru.

Mnogo pre pandemije COVID19 stvorili smo ovaj jedinstveni protokol, jer nam je higijena i bezbednost naših klijenata na prvom mestu.


Klijent u ovom Setu dobija svoj brijač kojim skraćuje dlake, ne postoji mogućnost da istim brijačem ili trimerom skraćujemo dlake svakom klijentu zaštitne naočare koje koristi tokom tretmana, takođe ne deli sa drugim klijentima i na kraju u Setu se nalazi Genesis regenerator za negu epilirane kože.


Bez Seta za klijenta ne sprovodimo tretman. 


Zaključak

DepilConcept brend je tu da razbije sve moguće tabue i predrasude. Svakome od nas je važan fizički izgled i svi imamo prava da učinimo sve da se dobro osećamo u sopstvenoj koži.

Naša misija i jesu zadovoljni klijenti, kako ženski tako i muški. Jedinstveni protokoli rada i inovativna tehnologija pružiće vam predivan osećaj glatke kože i više vremena za svakodnevne aktivnosti, kako planirane tako i neplanirane. 


 

PRE I POSLE - EPILACIJA

Image 1 of 2

ZAKAZIVANJE TRETMANA
Forma
Ime i Prezime
Ime i Prezime
Ime
Prezime