skip to Main Content
depilconcept set za klijente

Set za klijente

Higijena i bezbednost klijenata nam je od samog osnivanja brenda na prvom mestu. S toga smo razvili jedinstven protokol koji ne poseduje niko ko pruža usluge epilacije.

Taj protokol je Set za klijenta i neizostavan je deo tretmana epilacije još davno pre pandemije virusa COVID19. U doba pandemije, dokazali smo da je DepilConcept brend uvek nekoliko koraka ispred svog vremena, jer Set ispunjava sve uslove epidemilosko-higijenskih mera u sprovodjenju tretmana epilacije. 

Set za klijente je personalni set i kupuje se samo pre prvog tretmana epilacije, a klijent je u obavezi da lični Set nosi pri svakom sledećem tretmanu.

Važno je da napomenemo da bez Seta za klijente ne započinjemo tretmane epilacije I ukoliko se desi da klijent zaboravi svoj Set, odlažemo tretman za neki drugi termin.

Svima nama koji radimo u DepilConcept brendu na prvom mestu je da proces epilacije bude BEZBEDAN I EFIKASAN, a ne da se po svaku cenu uklone dlačice.

S obzirom da tretman epilacije ima više etapa, počevši od brijanja zone koja će biti tretirana, preko epilacije i na kraju nege epilirane kože, u Setu za klijenta se nalazi sve što je klijentu neophodno da se tretman sprovede:

1. Neseser

2. Brijač

3. Zaštitne naočare

4. Genesis regenerator – DepilConcept preparat za negu epilirane kože Genesis

Na ovaj način obezbeđujemo da Vam ne skraćujemo dlačice brijačem ili trimerom koji smo koristili na nekom drugom klijentu. Takođe, zaštitne naočare ne delite sa drugim klijentima, jer opšte je poznato da se virusi i bakterije najlakše prenose preko oka i suznih kanala.

I na kraju, ne manje važna stavka jeste Genesis regenerator koji će najbezbednije negovati Vašu kožu. Koža je nakon tretmana epilacije osetljiva, pore su otvorene i to je dovoljan preduslov da se pojave iritacije I neprijatnosti ukoliko koristite druge preparate za negu epilirane zone.

Pa čak i ako je to krema koju koristite godinama, nikad niste u potpunosti sigurni šta sve ona sadrži što može izazvati iritaciju nakon tretmana epilacije. Genesis regenerator sadrži Betacijanin, Urea-u i AloeVera koji se koriste za negu najosetljivije kože poput one sklone psorijazi i oštećene opekotinama.

*Set za klijenta se moze pronaci samo u DepilConcept centrima. 

**Cena Seta za klijente je 1800rsd