skip to Main Content
ipl epilacija muskarci beograd zemun mladenovac depilconcept

IPL/SHR epilacija za muškarce

Moderna IPL/SHR tehnologija epilacije koju koristi DepilConcept  je podjednako efikasna za dugotrajno i progresivno uklanjanje dlaka kako kod ženskih klijenata tako i kod muških.

Muškarcima je takođe važan fizički izgled. Takođe, česta je pojava da je koža kod muškaraca nežna, a dlaka jaka i obrnuto i zato vrlo lako dolazi do urastanja dlaka i posledica koje to stanje izaziva.

Prednosti IPL/SHR aparata DepilConcept brenda

IPL/SHR DepilConcept aparat radi po principu selektivne fototermolize. To znači da svetlost prepoznaje isključivo melanin u dlaci i na taj način uništava koren dlake. Svetlost IPL/SHR aparata je polihromatska svetlost, ima veći spektar boja i kraću talasnu dužinu, pa je samim tim nežnija za kožu.

Druga prednost je u tome sto su tretmani IPL/SHR epilacije pristupacniji od laserske epilacije. To znaci da klijenti koji imaju manje finansija mogu priustiti sebi tretmane epilacije.

Idealna kombinacija IPL tehnologije svetlosnog snopa i Laser tehnologije ispaljivanja vise impulsa po sekundi, omogucava da aparat prepozna od najsvetlije do najtamnije dlake.

Da li je DepilConcept laser bezbedan?

Tretmani DepilConcept laser epilacije su neinvazivni tretmani i važno je da napomenemo da su svi aparati u svakom DepilConcept centru u svetu odobreni od strane Svetske Zdravstvene Organizacije (WHO) i  Nacionalne Agencije za lekove i medicinska sredstva. Zato ovo predstavlja najbezbedniji vid definitivnog rešavanja dlaka.

Dodatnu bezbednost i efikasnost pruža i Set za klijenta koji predstavlja važan preduslov za tretmane epilacije u svakom DepilConcept Centru.

Mnogo pre pandemije COVID19 stvorili smo ovaj jedinstveni protokol, jer nam je higijena i bezbednost naših klijenata na prvom mestu.


Klijent u ovom Setu dobija svoj brijač kojim skraćuje dlake, ne postoji mogućnost da istim brijačem ili trimerom skraćujemo dlake svakom klijentu zaštitne naočare koje koristi tokom tretmana, takođe ne deli sa drugim klijentima i na kraju u Setu se nalazi Genesis regenerator za negu epilirane kože.


Bez Seta za klijenta ne sprovodimo tretman.

Muškarci su se pokazali kao najbolji klijenti, jer zaista ispoštuju svaku preporuku DepilConcept terapeuta.

Tretmane epilacije ne shvataju olako, i s obzirom da ne koriste često usluge u estetskim centrima i važno im je da novac koji ulože bude pametno iskorišćen.

Epilacija je proces i dlake neće nestati jednim tretmanom jer nisu ni nastale preko noći.


Koraci koje je neophodno ispoštovati:

✅ Prve konsultacije koje su potpuno besplatne, na kojima se upoznajete sa brendom i protokolima, a mi pregledom sa vašom kožom i dlakama. Neophodno je na konsultacije doći sa dlačicama kako bismo utvrdili stanje i saznali vaše potrebe i ciljeve.

✅ Kupovina Seta za klijenta koji je važan preduslov za higijenu i efikasnost tretmana epilacije.

✅ Minimum dva dana pre tretmana negovati kožu Genesis regeneratorom iz Seta za klijenta kako koža ne bi bila suva i osetljiva.

✅ Veče pre prvog tretmana neophodno je ukloniti dlačice brijačem iz Seta za klijenta i to u smeru rasta dlake, nikako u suprotnom smeru i nikako drugim brijačem, jer ćete previše skratiti dlačice i napraviti eventualne posekotine.

✅ Na tretman doći u široj odeći kako biste omogućili da koža u tim prvim satima nakon tretmana što više diše.

✅ Negovati kožu minimum dva dana nakon tretmana Genesis regeneratorom iz Seta za klijenta.

✅ Nedelju dana od tretmana uraditi piling Actiderm pilingom za telo iz DepilConcept linije proizvoda kako biste uklonili mrtve ćelije kože i pospešili otpadanje dlaka.

✅ Ukoliko na vreme radite tretmane epilacije, nećete imati potrebe da koristite brijač u periodu između tretmana.

IPL/SHR epilacija u DepilConcept centru se pokazala kao idealno rešenje za sve one muškarce koji se do sad nisu susretali sa tretmanima epilacije, pa ne znaju kako će reagovati na lasersku epilaciju.

Nakon odradjena 2 tretmana IPL/SHR epilacije, mnogi muški klijenti nas obaveste da su sad upoznati sa celim procesom i da su spremni da nastave tretmane epilacije DepilConcept laser aparatom. U svakom DepilConcept Centru imamo u ponudi obe tehnologije tako da je kombinacija IPL/SHR i Laser tehnologije sjajno rešenje. 

PRE I POSLE - EPILACIJA

Image 1 of 2

ZAKAZIVANJE TRETMANA
Forma
Ime i Prezime
Ime i Prezime
Ime
Prezime