skip to Main Content
lashlift tretman

Ukoliko želite da se svakog jutra budite sa lepim i urednim trepavicama na koje nije potrebno nanositi maskaru, LashLift tretman je odličan izbor. Oči će izgledati prirodno i otvoreno.

ŠTA JE LASHLIFT TRETMAN?

LashLift metoda predstavlja hemijsko uvijanje (podizanje) prirodnih trepavica. Karakteristika LashLift tretmana jeste ta što se trepavice tretiraju keratinom, koji popunjava i hrani dlaku, čineći je glatkom i punijom (baš kao kod keratina na kosi). Keratin je gradivni element kože, kose i noktiju i samim tim je prirodna supstanca. Dakle, nema nikakve nadogradnje niti lepljenje veštačkih svilenih trepavica.

KOME JE NAMENJEN LASHLIFT TRETMAN?

Namenjen je svim damama koje vole prirodan izgled. Mogu ga koristiti i one dame koje imaju kratke i ravne trepavice koje je teško uviti i istaknuti maskarom, kao i one koje imaju prirodno duge i crne trepavice.
LashLift tretman je odlična stvar i za žene koje imaju svetle trepavice, jer se one tokom tretmana boje te se time ističu i dobijaju na izražajnosti. I što je najvažnije, namenjen je damama koje su po ceo dan zaposlene i ne žele da se više brinu da li im je maskara razmazana i kako će je nakon napornog dana teško skinuti.

Efekat tretmana traje i do 8 nedelja!

LASHLIFT TRETMAN

Image 1 of 2

ZAKAZIVANJE TRETMANA
Forma
Ime i Prezime
Ime i Prezime
Ime
Prezime