skip to Main Content
depilconcept srbija beograd o nama

O Nama

DepilConcept – internacionalni brend u oblasti epilacije

DepilConcept je jedini brend koji je uskospecijalizovan za tretmane epilacije.

Ono na šta smo ponosni jeste činjenica da je brend prepoznatljiv po kvalitetu i rezultatima pruženih usluga gde god se nalazio u svetu.

DepilConcept brend radi na teritorijama sledećih država: Portugal, Poljska, Češka, Slovačka, Irska, Srbija i Brazil, a u toku su pregovori za otvaranje prvih franšiznih jedinica i u Austriji, Nemačkoj i SAD-u. 

Naša istorija

Nastao je u Portugalu jos 2007. godine sa idejom da vrhunska i profesionalna usluga epilacije I fototerapije bude dostupna svima. 

Sa više od 15 godina iskustva u oblasti laserske i IPL epilacije, kao i fototerapije i sa preko 300 000 zadovoljnih klijenata, nudimo rešenja za potpuno uklanjanje dlaka i negu kože lica I tela.

Tenologija i kvalitet su naša sadašnjosti i biće naša budućnost. Jedini smo brend koji je uveo pravilo da se u svim DepilConcept centrima koristi isključivo sopstvena DepilConcept tehnologija za tretmane epilacije Laser i IPL/SHR aparatima.

Pored najinovativnije tehnologije, u svim DepilConcept centrima pružamo najbolju uslugu, jer tretmane epilacije sprovodi stručno i profesionalno osoblje koje ima najmanje MSS i prolazi detaljnu DepilConcept obuku.

Vođenjem nove tehnologije lasera, uvek uzimajući u obzir najbolju uslugu, zadovoljstvo klijenata i želju da dovedemo naše klinike do što više gradova i ljudi želimo da doprinesemo vašem dobrostanju i obnovljenom samopouzdanju, čineći vašu svakodnevicu ugodnijom i jednostavnijom. 

Vizija

Želimo da se svi osećaju dobro u svojoj koži.

Misija

Da poboljšamo samopouzdanje i sliku klijenata o sebi, obezbeđujući najbolje rezultate, pomažući im da imaju glatku, zdravu kožu, kako bi mogli da uživaju u svakom trenutku svog života.

Vrednosti

Vrednosti koje definišu princip rada DepilConcept-a su: Poverenje, Energija, Lični i profesionalni razvoj, Kvalitet

Šta nudimo?

Inovativne tretmane i usluge visokokvalitetne fotoepilacije i fototerapije, pogodne za širok raspon tipova kože, kao i za potrebe lica i tela.

 

Kako?

Kombinujući najnoviju tehnologiju sa specijalizovanim i obučenim profesionalcima koji analiziraju svaki slučaj na jedinstven način preporučujući najprigodnije i prilagođeno rešenje.

Zašto?

Verujemo da su dobrostanje, zdravlje i lepota suštinski povezani, doprinoseći poboljšanju samopouzdanja i kvaliteta života naših klijenata.