skip to Main Content
depilconcept fransiza franšiza biznis ideja

Franšiza: Manje rizika, više uspeha

Opis Franšize

DepilConcept je portugalski brend, prisutan na tržištima Portugala, Poljske, Brazila, Republike Irske, Češke, Slovačke i Srbije. Inovativna mreža specijalizovanih estetskih centara sa najmodernijom tehnologijom koja se koristi za obavljanje tretmana epilacije i fototerapije lica i tela uz revolucionarne cene.

DepilConcept je osnovan tokom 2007. godine sa ciljem da rešava probleme dlaka i kože, korišćenjem vrhunske tehnologije i sve to uz pomoć specijalizovanih profesionalaca. Tehnologija i kvalitet su naša sadašnjost i biće naša budućnost. Imamo preko 150 estetskih centara širom sveta.

Nudimo inovativne tretmane i usluge visokokvalitetne Epilacije sa čak dve tehnologije, Laser i IPL/SHR i fototerapije, pogodne za širok raspon tipova kože, kao i za potrebe lica i tela. Kombinujući najnoviju tehnologiju sa specijalizovanim i obučenim profesionalcima, analiziramo svaki slučaj na jedinstven način i tako preporučujemo najprigodnije rešenje.

Verujemo da su dobrostanje, zdravlje i lepota suštinski povezani, zato doprinosimo poboljšanju samopouzdanja i kvalitetu života naših klijenata.

Zašto DepilConcept?

  1. jedini brend koji garantuje rezultate
  2. aparati sa unapređenom tehnologijom
  3. unisex tržište u konstantnom razvoju
  4. inovativni koncept u oblasti uklanjanja dlaka sa dugotrajnim rezultatom
  5. priznati od strane IIF – Franchising information institute
  6. dobitnik nagrade „Best Network Support“
  7. kompletna podrška pri započinjanju i razvijanju Vašeg biznisa.

Deo GrupoConcept-a, svetski lider u industriji lepote, sa više od 150 centara i 15 godina iskustva, DepilConcept ima JEDINSTVEN, PROFITABILAN i JEDNOSTAVAN metod rada u oblasti dugotrajnog uklanjanja dlaka.

DepilConcept franšiza fransiza
franšiza depilconcept pokretanje sopstvenog bizn

Započnite uspešan biznis!

Pridružite se svetskoj mreži estetskih centara za uklanjanje dlaka sa dugotrajnim rezultatima. Uz pametno ulaganje, budite deo franšize jedinstvene na tržištu!

Info o davaocu:

CONQUISTA d.o.o.

Uroša Predića 2 35 250 Paraćin, Srbija

+381 69 535 22 75

office@depilconcept.rs

depilconcept.rs

Kontakt osoba za kandidate

Nemanja Nikodijević, direktor

Zahtev za više informacija

 

Fransiza Forma