skip to Main Content
epilacija iskustva

Epilacija Iskustva

Koliko ste samo različitih iskustava čuli ili pročitali o tretmanu laserske epilacije? Nekome je tretman bolan, drugome prijatan. Nekome je spas, a nekome bacanje para, jer nisu dobili željene rezultate. Upravo zbog toga mnogi klijenti su uplašeni i zbunjeni kada je upitanju trajna epilacija.

I ne možemo da kažemo da neko od njih nije upravu, jer upravo donose zaključke na osnovu iskustva koje može biti itekako opravdano.

Lično iskustvo zavisi od mnogih faktora:

  • Salon, poliklinika ili klinika gde se tretman sprovodi
  • Aparati sa kojima se radi tretman laserske epilacije
  • Osoblje koje sprovodi tretman
  • Senzitivnost samog klijenta
  • Starosna dob u kojoj klijent započinje tretman
  • Hormonalni status
  • Disciplina samog klijenta

Za pozitivno iskustvo, od krucijalne je važnosti da ustanova i osoblje koje sprovodi tretmane epilacije bude potpuno iskreno prema svakom klijentu i posvećeno u toku celog procesa epilacije svakom klijentu posebno.

Iskustva naših klijenata su baš iz tog razloga najbolja moguća, jer klijent pre započinjanja tretmana dobija sve neophodne informacije kroz potpuno besplatne konsultacije.

Takođe, zajedno sa klijentom pravimo plan kako će teći proces laserske epilacije shodno klijentovim navikama i potrebama. Svaki klijent je individua za sebe i svi protokoli se moraju prilagoditi svakom klijentu.

Protokoli i tempo tretmana zavise od zone koja se tretira, starosnog doba, pola i senzitivnosti klijenta, vrsti i tipu dlake i kože, kao i tempa svakodnevnog života konkretnog klijenta.

Zašto mi?

DepilConcept brend je brend koji broji preko 300 franšiznih jedinica sirom sveta. Preko 15 godina iskustva u oblasti epilacije sa najrazličitijim nacijama i narodima. Pismeno garantujemo rezultate kako klijentima u Brazilu i Portugalu gde su prirodno tamnoputi tako i na prostoru balkana gde su klijenti više svetlije puti.

Mi razumemo potrebe i želje naših klijenata i zato se svi u brendu trudimo da klijent postigne željene rezultate i postane još jedan od preko 300 000 zadovoljnih klijenata.