skip to Main Content
kada je pravo vreme za epilaciju

Kada je pravo vreme za epilaciju?

Pitanja: „Kada je pravo vreme za lasersku epilaciju“, „Kada početi sa tretmanima epilacije“ i „Da li smem da radim epilaciju leti“ su najčešća pitanja sa kojima se susrećemo.

Spremna sam za tretmane epilacije

Prvo je veoma važno naglasiti da se sa tretmanima epilacije kreće onda kada znate da ćete moći da izdvojite vreme i novac za redovno dolaženje na tretmane. O tome smo već pisali a više možete pročitati na ovom linku 👉 „Zašto je važno da se tretmani epilacije rade redovno i u kontinuitetu?“

Cilj koji želim da postignem

Druga veoma važna stavka na osnovu koje Vas savetujemo kada da počnete sa laserskom epilacijom jeste cilj koji želite da postignete. Ukoliko želite da do leta ostanete bez dlaka, onda su zimski meseci za lasersku epilaciju pravi tajming. Dakle, želite da preko leta uživate u osećaju savršeno glatke kože, onda je novembar prvi, a februar poslednji mesec kada možete započeti tretmane epilacije.

Šta ako sa tretmanima krenem na proleće? Ako sa tretmanima krenete i nešto kasnije, mart ili april, pa čak i maj, budite spremni da ćete jedan ili dva tretmana morati da uradite i tokom leta. Tačno je da ćete već uveliko imati rezultate u vidu smanjenja broja dlaka i sve sporijeg rasta, ali opet zbog kontinuiteta u tretmanima i što boljih rezultata, neophodno je da se ne pravi pauza preko leta.

Ukoliko je Vaš cilj glatka koža bez obzira na period godine, onda je potpuno sve jedno kada ćete početi sa tretmanima epilacije.

Epilacija tokom leta

Da li smem da radim epilaciju leti? Da li smem da se sunčam ako krenem sa tretmanima epilacije? DepilConcept tehnologija je najsavremenija tehnologija i pruža nam mogućnost da tretmane epilacije radimo tokom cele godine, čak i tokom leta.

Dokaz tome je što brend potiče iz Portugala i radi i na teritoriji Brazila, gde je kao što znate većina populacije tamnoputa. Sjajna vest je ta što se tretmani mogu izvoditi i na preplanuloj koži, samo je bitno da ne bude sveže osunčana, dakle da je prošlo minimum 2 dana od poslednjeg sunčanja ili višečasovnog izlaganja Sunčevim zracima.

Kao što vidite, savremena DepilConcept tehnologija i vrhunski profesionalci koji čine DepilConcept brend pružaju Vam mogućnost da bez ikakvih prepreka započnete tretmane epilacije i zauvek se rešite dlaka.

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept