skip to Main Content
pokretanje sopstvenog biznisa depilconcept franšiza

5 razloga zašto je DepilConcept franšiza pravi izbor za pokretanje sopstvenog biznisa

1. Manje rizika, više uspeha

Da li ste znali da se čak 70% nezavisnih privatnih biznisa zatvori u prvih 5 godina poslovanja? Sa privatnim biznisima koji posluju u okviru franšize to nije slučaj.

Franšiza je najsigurniji vid poslovanja. Čak 93% privatnih biznisa koji posluju u okviru franšize i dalje rade i to profitabilno u prvih 5 godina poslovanja.

Pri otvaranju nezavisnog sopstvenog posla, pokrećete posao od nule u svakom smislu te reči. Problemi sa kojima se susrećete ukoliko prvi put pokrećete sopstveni biznis:

  • Nepoznavanje tržišta
  • Neadekvatno postavljena cena koja nije u skladu sa odnosom kvaliteta i pružene usluge
  • Postavljanje standarda proizvodnje ili pružanja usluga, protokola rada
  • Marketinška neprepoznatljivost
  • Nedovoljno znanja u vođenju poslovanja i upravljanju stručnim kadrom i ljudskim resursima.

Franšiza predstavlja najbolji i najsigurniji način za uspešno poslovanje. Kupovinom franšize, kupujete ime, brend, sve tajne poslovanja, celokupan know-how sistem.

Dakle, franšizni brend vam prenosi svo svoje stečeno iskustvo i znanje koje dovodi do uspeha u poslovanju. Kupovinom franšize ne počinjete od 0 kada su klijenti u pitanju.

Brend koji posluje dugi niz godina je već prepoznatljiv i klijenti već na samom početku Vašeg poslovanja sami dolaze.

Kada je u pitanju DepilConcept brend, dokazali smo kvalitet i u doba pandemije COVID19. Ne samo da opstajemo već i obaramo rekorde.

U 2020. godini otvorena su 2 franšizna centra: Zemun i Čačak. Zatim nismo otpustili nijednog zaposlenog, već naprotiv, proširili smo tim.

2. Sigurno čak i za one koji nisu u delatnosti nege i održavanja tela i cele beauty industije.

Kako biste vodili svoj DepilConcept Centar nije potrebno predznanje i iskustvo iz oblasti vođenja sopstvenog salona i tretmanima koje svaki DepilConcept Centar nudi.

Od nas dobijate sveobuhvatnu obuku sa kojom ćete biti potpuno pripremljeni za samostalano vođenje Vašeg DepilConcept Centra.

Svaki franšizant dobija dve vrste obuke: obuka koja se tiče upravljanja poslovanjem same franšize na odabranoj teritoriji i obuka koja se tiče DepilConcept tretmana (teorijski i praktični deo).

3. Porodičan biznis

pokretanje sopstvenog biznisa depilconcept

DepilConcept franšiza je idealan porodični biznis. Vođenje jednog DepilConcept Centra zahteva jasnu podelu posla:

  • Franšizant kao vlasnik DepilConcept Centra ima ulogu u kontroli poslovanja i upravljanju celog tima
  • Menadžer ili supervizor Centra ima zadatak da promoviše DepilConcept Centar na određenoj teritoriji, da dovodi nove klijente, da se stara o zadovoljstvu već postojećih klijenata. Jedan od glavnih zadataka jeste postizanje što boljih rezultata franšizne jedinice tako što postavlja jasne ciljeve i targete sebi i terapeutima.
  • Terapeuti su zaduženi za sprovođenje tretmana, praćenje samih klijenata i njihovih rezultata, održavanje Centra i nabavku repromaterijala.

Ovakva piramidalna struktura daje najbolje rezultate i omogućava da se cela porodica ukljući u rad DepilConcept centra na odabranoj teritoriji.

4. Brz povrat investicije, ne pokreće se posao od 0

pokretanje sopstvenog biznisa od nule

Više je razloga zašto je sa DepilConcept franšizom povrat investicije daleko brži nego kada biste sami pokrenuli privatan posao.

Brend je prepoznatljiv na tržištu, klijenti već imaju poverenja i čuli su za rezultate. Iz toga razloga, od prvog dana poslovanja imate klijente koji sami žele da dođu baš kod Vas, što sa pokretanjem sopstvenog salona nije slučaj.

Imamo 14 godina iskustva u oblasti epilacije i depilacije, postavili smo protokole rada i standarde koji daju najbolje rezultate, a koje prenosimo Vama kupovinom franšize.

Ukoliko biste sami započeli posao u oblasti epilacije, bile bi Vam potrebne godine i mnoštvo klijenata kako biste otkrili najbolji recept za postizanje rezultata, a to je priznaćete gubljenje vremena i novca.

Visok tržišni potencijal. U svim DepilConcept centrima pored ženskih klijenata imamo visok procenat muških klijenata. Razlog tome je što jedini imamo unisex tarifu tretmana epilacije.

Time postižemo da na jednom tržištu obuhvatimo i muške i ženske klijente.

I poslednja, ali ne i najmanje važna prednost franšize jeste i činjenica da u okviru fransiznog lanca uživate sve pogodnosti kada je u pitanju servisiranje i održavanje aparata i jeftinija nabavka repromaterijala.

5. Stalna stručna podrška pri pokretanju i vođenju posla

pokretanje sopstvenog biznisa od nule fransiza depilconcept beograd

Ono što karakteriše DepilConcept franšizu je snažna i kontinuirana podrška. Zato smo 2 puta bili dobitnici nagrade BestNetwork support. Šta to znači za budućeg primaoca franšize DepilConcept?

To znači pre svega sigurnost za franšizanta da će uz našu pomoć doći do najboljih rezultata.

Nama kao predstavnicima brenda u Srbiji ne ide u prilog da bilo koji DepilConcept centar ne ostvaruje uspešno poslovanje.

Izuzetno nam je važno da svaki DepilConcept centar radi profitabilno, da su svi franšizanti zadovoljni i da klijenti u svakom DepilConcept centru postižu rezultate.

Zato pružamo podjednaku podršku pri pokretanju samog centra, obezbeđujemo početne obuke, ali i reobuke u toku poslovanja, pružamo savete za najbolje upravljanje ljudskim resursima i pomažemo pri odabiru kandidata za terapeute i menadžere DepilConcept centra.

Omogućavamo snažnu podršku u marketinškim planovima i aktivnostima.

Zaključak:

Vrata svakog DepilConcept centra su otvorena za sve one koji žele lično da vide kako DepilConcept brend posluje.

Pozivamo Vas da se pridružite najinovativnijem lancu kozmetičkih salona u Evropi i budete vlasnik svog DepilConcept Centra jedinstvenog na našem trzistu.

Sve detalje o preuzimanju DepilConcept franšize možete pročitati na ovom linku 👉 https://depilconcept.rs/fransiza