skip to Main Content
najbolji preparat tretman protiv bora depilconcept blog

Najbolji preparat i tretman protiv bora i starenja

U potrazi ste za idealnim rešenjem za bore i znakove starenja kao što su opuštena koža, hiperpigmentacija, siv i nezdrav izgled koze. Da li ste znali da DepilConcept brend ima najnagrađivaniju liniju preparata u kombinaciji sa tretmanom fototerapije za borbu protiv bora i znakova starenja?

Colagenis anti-aging linija

Čuvena DepilConcept ljubičasta linija preparata za negu kože lica, vrata, dekoltea i nadlanica se uspešno bori sa posledicama starenja.

Colagenis linija koristi najnovija naučna otkrića, upotrebom prirodnog i visokoefikasnog aktivnog sastojka koji deluje na sličan način kao botoks, samo bez njegove kontraindikacije.

Koji preparati spadaju u Colagenis liniju

colagenis linija proizvoda protiv bora i starenja

Colgenis liniju čine:

  1. Krema protiv bora (50ml i 200ml) – formula koja sadrži aktivni sastojak heksapeptid Argireline, sa dejstvom botulinskog toksina (botoks), bez njegovih kontraindikacija. Ovaj Peptid deluje kao inhibitor lokalizovanih mišićnih kontrakcija, opušta mišice lica. Ima jedinstvenu sposobnost stimulisanja proizvodnje kolagena, omogućava koži da povrati izgubljenu vitalnost i odlaže pojavu novog starenja. Namenjeno koži koja pokazuje prve znake starenja, kao i za negu zrele kože.
  2. Serum za učvršćivanje i obnavljanje ćelija (30ml) – formulisan sa specifičnim aktivnim principima koji vraćaju koži čvrstoću i sjaj. Sadrži natrijum hijaluronit i kiseline crvenog voća koji idealno toniraju i hidriraju kožu i uklanjaju mrtve ćelije. Rezultat zatezanja je vidljiv odmah nakon nanošenja, koža je meka i lepša na dodir. Namenjen je zreloj koži.
  3. Multivitaminska krema za predeo oko očiju i usana (30ml) – deluje na linije koje nastaju različitim ekspresijama usled smeha, plača, ljutnje, kao i na tamne fleke koje nastaju zbog duge izloženosti sunčevim zracima u kombinaciji sa procesom starenja. Koncentrovani regulator je formulisan iz mešavine 100% prirodnih biljnih ulja. Omekšava bore trenutnim efektom liftinga i neutrališe podbulost i podočnjake.

Prednosti Colagenis linije za borbu protiv bora:

💧 Koža ne može da se zasiti kolagenom, pa liniju mogu koristiti i mlade osobe od 25+
💧 Vitalnost kože se obnavlja na prirodan, a brz i intenzivan način
💧 Ispunjava stroge evropske standarde kao i protokole DepilConcept tretmana fotopodmlađivanja
💧 Sastojci svakog preparata u okviru ove linije su organski gajeni, bez veštačkih aditiva (bez parabena i parfema) i sadrže osnovne aktivne principe morske prirode (morske alge, morsku so i morsku vodu)
💧 Smanjuje linije izražavanja, opuštenost kože i povećava elastičnost kože
💧 Nije testirano na životinjama
💧 Idealan nastavak nege kože kod kuće nakon tretmana fotopodmlađivanja

💧 Više puta nagradjena linija nagradom TopBeleza

nagrada top beleza colagenis krema protiv bora

Šta je DepilConcept tretman fotopodmlađivanja?

Tretman na koji smo izuzetno ponosni, jer je potpuno neinvazivan i bezbolan, prijatan tretman.

Na potpuno prirodan način stimulišemo proizvodnju kolagena i elastina, što je na duže staze bolje za klijente od svakog drugog tretmana koji iziskuje ubrizgavanje, hirurško zatezanje, unošenje različitih niti u kožu i sve ostale agresivne metode koje daju instant rešenje, a još brze prestanu da deluju.

Pri ovom tretmanu koristimo svetlosnu energiju, koja se u dodiru sa kožom pretvara u toplotnu energiju, ta energija prodire do nivoa kože koji je zadužen za sintezu proteina kolagena i elastina i toplotom (podgrevanjem) stimuliše njihovu proizvodnju.

Rezultati su vidljivi par dana nakon tretmana, jer je koži potrebno neko vreme da započne proces proizvodnje kolagena i elastina. Preporučeni broj tretmana je 7-10.

Klijenti će već u prvim tretmanima imati efekta i rezultata, ali kako bi održali postignute rezultate, neophodno je da se uradi preporučeni broj tretmana.

Uspešnost tretmana je još bolja u kombinaciji sa Colgenis linijom preparata za kucnu negu.

Zaključak:

Nega lica je važan proces za lepu, zdravu i vitalnu kožu. Svima nam je cilja da nam koža sto duže izgleda mladoliko i vitalno, s toga smo kreirali liniju specifično za taj ritual, koja prati DepilConcept tretmane. Ne zaboravite, proces starenja počinje već od 25. godine starosti. Zato treba na vreme da učinimo nešto lepo za našu kožu, kako bi nam ona najbolji mogući način uzvratila ljubav.

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept