skip to Main Content
laserska epilacija iskustva

Laserska epilacija – iskustva i preporuke

Tretman epilacije je jedan od najtraženijih tretmana i zbog toga se može naći u svakom salonu, poliklinici, stomatološkim ustanovama i slično.

Međutim, zbog neuređenosti ove oblasti estetike, klijenti su izuzetno zbunjeni, dobijaju oprečne informacije, a jedino što žele jesu rezultati.

Zbog svega toga, prvo što traže jesu iskustva njihovih najbližih prijatelja, porodice, poznanika, pa čak i utisci poznatih ličnosti, odnosno influensera u velikoj meri utiču na odluku gde će raditi tretman epilacije.

DepilConcept konsultacije

Slažemo se da iskustvo sa epilacijom nama važnih ljudi u velikoj meri nam daje vetar u leđa da baš na tom mestu krenemo sa tretmanima epilacije.

Međutim, kao i u svemu u životu, nešto što nekome odgovara ne znači da će i nama i obrnuto. Svi smo individue za sebe i svaki tretman, proizvod ili usluga različito deluje na svakoga od nas.

depilconcept besplatne konsultacije

Zbog toga je DepilConcept razvio specifičnu metodu rada, a to je mogućnost da sasvim besplatno isprobate naše tretmane epilacije baš nakon što Vam je neko Vama blizak preporučio DepilConcept kao pravu adresu za tretmane epilacije.

Konsultacije u svim centrima brenda DepilConcept su besplatne kao i testiranje DepilConcept tehnologije.

Kako sve funkcioniše?

Kada dobijete preporuku za tretmane DepilConcept epilacije i zakažete svoje besplatne konsultacije, prvi sledeći korak je testiranje naše tehnologije za epilaciju.

Besplatno testiranje tretmana epilacije u DepilConcept centru klijenti najviše cene, jer im pruža mogućnost da se upoznaju sa tretmanom pre nego što se odluče da krenu u borbu protiv dlačica.

Svima je najjači utisak taj da dobijaju mogućnost da osete da tretman epilacije nije bolan, zatim da se uvere da u njihovom slučaju nema kontraindikacija ili nuspojava i reakcija i ono što je najvažnije da se uvere u rezultate, a to je da posle tretmana dlačice zaista otpadaju.

U DepilConcept brendu ponosno ističemo mogućnost besplatnog testiranja naše tehnologije za epilaciju kako bismo omogućili da se klijent upozna sa našom tehnologijom i protokolima rada koji se bitno razlikuju na našem tržištu, jer samo dobro informisan klijent postaje i zadovoljan klijent.

Kako bismo dokazali da zaista pružamo rezultate epilacije, jedini u svetu i kod nas nudimo pisani Sertifikat garancije rezultata. To takođe potpisujete na besplatnim konsultacijama kako bismo se obavezali da ćemo Vam pružiti rezultate.

Na sve ovo kad se dodaju i pozitivni utisci naših klijenata, onda dileme više nema da je DepilConcept brend jedini brend koji je uskospecijalizovan za tretmane epilacije.

I na kraju, pročitajte i poslušajte iskustva samo nekih od naših klijenata👇