skip to Main Content
laserska epilacija cena depilconcept beograd

Cena laserske epilacije

Ako se i vi pitate koja je cena laserske epilacije – na pravom ste mestu!

Tretmani epilacije su poslednjih 5 godina jedan od najtraženijih tretmana u našoj zemlji. Ekspanzija laserske epilacije i bespoštena borba za klijente uzrokuje da se gubi kvalitet pružanja usluge epilacije i kvalitet aparata, a sa druge strane zbog silnih obećanja i marketinških trikova, klijenti misle da je svaki aparat isti i da je sve jedno ko radi epilaciju, pa žele da pronađu što povoljniji tretman epilacije, a ne da to bude provereno i sigurno.

Koliko zaista košta tretman epilacije?

U moru pružaoca usluga epilacije na našem tržištu i različitih cena, klijenti su u velikoj dilemi koliko je neophodno odvojiti novca kako bi se postigao taj divan osećaj savršeno glatke kože.

Izuzetno skupi tretmani epilacije nemaju opravdanu osnovu. Zašto? Pa veoma je važno da shvatimo da trajna epilacija ne postoji, da je to marketinški trik. Da zaista postoji trajna epilacija i da se možete zauvek rešiti dlaka za samo 3 tretmana, onda bi tretman koštao milion dolara.

Dlake na našem telu nisu nastale preko noći, pa tako ne mogu ni zauvek da nestanu posle samo par tretmana. Za prva 2 do 3 tretmana može se smanjiti njihov broj i usporiti rast, ali da biste postigli željeni rezultat neophodno je uraditi više tretmana, a kasnije da biste održavali postignuto stanje, radićete jedan do dva tretmana godišnje ili u par godina u zavisnosti od starosnog doba.

Dakle, basnoslovno skupe cene tretmana epilacije nisu opravdane, jer svakako vas neće dovesti do trajnog rezultata koji reklamiraju. Pokušaj da se na ime stare slave postavljaju visoke cene tretmana, ne pije vodu, jer svakako ne mogu da zadovolje potrebe klijenata.

Sa druge strane, veoma niske cene tretmana epilacije takođe nisu sigurna investicija, jer sam tretman epilacije iziskuje troškove za pružaoca usluge, pa se postavlja pitanje kako uspevaju da zarade, jer niko ne radi posao altruistički, odnosno probono.

Tretman epilacije se obavlja aparatom za epilaciju. Kao i svaki aparat i ovaj mora da se održava kako bi valjano radio. Samo održavanje mora da se radi minimum jednom godišnje, u zavisnosti od toga koliko se koristi apart. A to servisiranje košta.

Zatim, sonda koja je najvažniji deo aparata mora da se menja nakon određenog broja potrošenih imuplsa, i ta zamena takođe košta. Da ne pričamo o repromaterijalu kao što su beskontaktni gel, ubrus za krevet, gel za negu epilirane kože, dezinfekciono sredstvo, struja, voda, radna satnica terapeuta koji sprovodi tretman.

Logično je da se na uštrb kvaliteta i rezultata tretmana, reklamira jeftin tretmana epilacije lošim i neproverenim aparatima, uz totalno odsustvo preciznih protokola rada, samo da bi se klijentima trenutno uzeo novac.

DepilConcept ima najbolji odnos kvaliteta i cene

Kao što već znate, DepilConcept je franšizni brend. To znači da kvalitet i rezultati moraju biti na visokom nivou u svakom DepilConcept Centru gde god se nalazio u svetu. Kvalitet i rezultate posedujemo, jer radimo po pravilima franšize:

  1. redovno održavanje aparata za epilaciju
  2. redovna zamena sonde
  3. precizni protokoli rada
  4. profesionalno i edukovano osoblje
  5. najbolja nega pre i posle tretmana

Sa druge strane, nije teško ispoštovati sva pravila, jer u okviru franšize uživamo određene privilegije koje konkurente estetske kuće nemaju, a to su jeftiniji servisi i nabavke repromaterijala s obzirom da svi u lancu franšize imamo sopstvenu tehnologiju i iste dobavljače i zbog toga ostvarujemo povoljnije uslove nego što to ima salon ili poliklinika i u nekoj meri smanjimo troškove koje imamo pri obavljanju samog tretmana.

Mi smo dokaz da odnos kvaliteta i cene pružanja usluge epilacije zaista može da se opravda, jer jedini na tržištu epilacije nudimo Sertifikat garancije rezultata svakom našem klijentu i to pisanim putem.

Zakažite BESPLATNE KONSULTACIJE još sada! 👇

Kneza Miloša 17, Beograd – 065 31 77 377

Rada Končara 9, Zemun – 069 1 777 800

Kralja Petra I, br. 154, Mladenovac – 060 45 13 714

Bogićevićeva 7, stan 2, Čačak – 063 38 68 88

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept