skip to Main Content

Fotopodmlađivanje – neinvazivan metod zatezanja kože lica

Bore, opuštena koza, staračke pege, hiperpigmentacija su prvi znaci starenja. Često se dešava da ne primećujemo te znake dok ne postanu zaista vidljivi i onda želimo da ih se što pre rešimo.

Naravno da postoje rešenja koja daju instant rezultate poput hirurškog faceliftinga, ubrizgavanja hijalurona, botoksa i slično.

Međutim, takve metode su agresivne i invazivne i zahtevaju period oporavka i ne daju trajne rezultate.

Neinvazivna metoda zatezanja kože lica

Kako tehnologija napreduje tako imamo mogućnost da održavamo mladolik izgled kože lica i tela bez bola i neprijatnih tretmana.

Naime, posebna svetlosna terapija koju imamo u ponudi u svim DepilConcept centrima širom sveta pa i kod nas u Srbiji, omogućava nam da uz samo par tretmana obnovimo našu kožu i uklonimo sve znakove starenja koje nas muče.

Fotopodmlađivanje – kako deluje

Tretman photorejuvenation ili fotopodmlađivanje je tretman 21.veka.

Na prvom mestu da naglasimo da tretman nije bolan, izuzetno je prijatan i ne traje dugo.

Pre same svetlosne terapije, kožu lica očistimo UltraSkin tretmanom koji takođe neinvazivno, samo uz pomoću ultrazvuka izvlači svu nečistoću, pospešuje cirkulaciju i priprema kožu za dalji tok tretmana.

Potom prelazimo na samo fotopodmlađivanje, stavljamo gel za ultrazvuk i prislanjamo sondu na kožu. Prelazimo celu zonu koju želimo da tretiramo sa po dva svetlosna impulsa. Svetlost koju sonda ispusti je prijatna i topla, opušta, pa se klijenti često uspavaju u toku tretmana. Visokopulsirajuća svetlost je programirana na talasnu dužinu koja prodire do sloja kože koji je zadužen za lučenje kolagena i elastina, podgreva to područje i pospešuje njihovu proizvodnju. Na taj način, potpuno neinvazivno i prirodno obnavljamo kožu.

Nakon fototerapije, koristimo Colagenis liniju proizvoda, od maske do kreme i seruma kako bi efekat bio potpun. Klijent odmah nakon tretmana oseća da mu je koža čista i jedra a par dana nakon tretmana koža dobija svoj pun sjaj.

Preporučeni broj tretmana i održavanje

U zavisnosti od trenutnog stanja kože svakog klijenta posebno i njegovih svakodnevnih navika, zavisi i broj tretmana.

Preporučeno broj tretmana je 10, i period između tretmana je 10-14 dana. Nakon što se uradi jedan ciklus, pregledom zaključujemo i dajemo preporuku kako dalje klijent održava postignuto stanje.

Koža pamti

Jako je važno da napomenemo da koža SVE pamti. Treba na vreme početi sa negom kože kako bismo mladolik izgled održali dugo. Već posle 25-e godine života, lučimo sve manje kolagena i elastina i zato je neophodno već tad početi sa svakodnevnom negom.

Dobra vest je da je fotopodmlađivanje tretman bezbedan kako za klijente u ranim 20-im kao prevencija i odlaganje pojave bora i opuštene kože, tako i za klijente sa zrelom kožom koji već imaju prve znakove starenja.

Besplatne konsultacije

U svakom DepilConcept centru pružamo konsultacije i to potpuno besplatno.

Jako nam je važno da se što bolje upoznamo sa klijentom i klijentovom kožom, potrebama i svakodnevnim navikama kako bismo zajedno pronašli najadekvatniji protokol rada za postizanje što boljih rezultata.

Zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu.

ZAKAŽI BESPLTNU KONSULTACIJU 👉 KLIKNI OVDE

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept