skip to Main Content
laserska epilacija ipl zimi zima leto

Epilacija zimi – telo bez dlačica leti

💧Jedno od najčešćih nedoumica je kada je pravo vreme za epilaciju.

Laserska epilacija je prosec i ne postižu se rezultati preko noći ili u samo dva tretmana. Dakle, ukoliko zelite glatku kožu i da ne razmišljate o dlakama tokom leta, onda sa trajnim uklanjanjem dlaka treba krenuti već tokom zime.

Meseci koji su idealni za prve tretmane su decembar, januar i februar. S obzirom da je prosek tretmana za postizanje rezultata 5-7 tretmana, to je taman dovoljno vremena da kad krenu topli sunčevi zraci vec imate savršeno glatku kožu.

💧Planiranje na vreme = ušteda vremena i novca

S obzirom da je u zimskom periodu epilacija najtrazenija, trudimo se da izadjemo u susret svima koji na vreme planiraju da postignu glatku kožu do leta, omogućimo određene povoljnosti u vidu popusta ili poklon zona i tretmana.

Tako svako od vas ko sad krene sa tretmanima epilacije ubija dve muve jednim udarcem.

Velika ušteda novca + slobodno vreme za druge aktivnosti koje više ne trošite na kratkotrajna rešenja uklanjanja dosadnih i neželjenih dlaka su dobitna kombinacija.

💧 Kontaktirajte Vama najbliži DepilConcept centar i zakazite već danas besplatne konsultacije i prvi tretman laserske epilacije i započnite uspešno resavanje neželjenih dlačica.

💧Sledece pitanje koje se nameće je da li je greska raditi tretmane epilacije tokom leta?

Naravno da nije, sa najsavremenijom DepilConcept tehnologijom tretmane epilacije možemo sprovoditi i na preplanuloj koži.

Tako da svako ko nije u mogucnosti da sada krene sa uklanjanjem dlaka sa dugotrajnim rezultatima, neće pogrešiti ni ako počne sa epilacijom preko leta.

Treba obratiti pažnju da ćete u tom slučaju preko leta redovno ići na tretmane epilacije i da ćete sve to kombinovati sa odmorom i putovanjima.

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept