skip to Main Content
epilacija za muškarce beograd depilconcept

Epilacija za muškarce

Potreba za tretmanima laserske epilacije je prisutna i kod muškaraca. Problem koji mogu da naprave dlake kako estetski tako i medicinski, podjednako pogađa i jači pol.

Dlake na muškom telu imaju jači koren, s toga je urastanje dlaka česta pojava sa kojom se muškarci bore naročito u predelu grudi, leđa i u predelu pojasa zbog kajiša koji svakodnevno nose, a sve češće i na sedalnom delu.

Takođe, velika maljavost na grudima i leđima leti je nepodnošljiva, jer se skuplja i zadržava znoj, a samim tim i neprijatan miris. I poslednji, ali ne i najmanje važan razlog zbog kog se muškarci odlučuju na epilaciju je i taj što se zbog dlaka ne vide mišići, leti ne mogu da pocrne i njihovim partnerkama se ne dopada tolika maljavost.

Proces epilacije

S obzirom da muškarci nemaju naviku da redovno posećuju estetske centre, veoma im je važno da kad se odluče za tretman epilacije, to bude prava i pametna odluka i investicija.

DepilConcept brend je brend koji podjednako misli i na muške klijente, jer imamo potpuno iste cene kako za muškarce tako i za žene. Takođe, u ponudi imamo čak dve tehnologije epilacije.

To znači da muškarac koji dođe na uklanjanje dlaka može da bira kojom tehologijom će mu se raditi epilacija: Laser ili IPL. Laser je idealan za jake i guste dlake, dok je IPL namenjen klijentima koji imaju svetlije dlake ili koji imaju dozu straha od nepoznatog, jer je IPL/SHR tehnologija nežna i bezbolna.

Proces epilacije se sastoji od besplatnih konsultacija pre prvog tretmana kada se upoznajemo sa dlakama, potrebama samog klijenta i cilja koji klijent želi da postigne.

Sledeći korak je prvi tretman koji uvek traje 15-20 minuta duže, jer se na prvom tretmanu klijent upoznaje sa tretmanom epilacije i samim protokolima.

Poslednji korak je nastavak nege epilirane zone kod kuće u periodu od 2 dana nakon tretmana.

epilacija za muškarce beograd depilconcept pre i posle rezultati tretmana

Period između tretmana i koliko je potrebno tretmana za postizanje rezultata?

Period između tretmana se razlikuje od zone do zone. Za hormonalne i manje zone, period je 2 nedelje, a ostale zone, veće zone rade se u razmaku od 3 nedelje. Broj tretmana za postizanje rezultata je individualan, a prosek je od 5-7 za tretmane epilacije laserom, 7-10 za tretmane epilacije IPL/SHR aparatom.

Koje zone se mogu tretirati

Muškarci najčešće rade stomak, grudi, leđa i vrat. Međutim, mogu se raditi sve zone, jer su obe tehnologije izuzetno bezbedne za sve delove tela i lica. Sve su češći zahtevi oblikovanja brade, jer je uredna i negovana brada već par godina u trendu. Isti je slučaj i sa obrvama.

da li je laserska ipl shr epilacija i za muškarce sa balkana metroseksualac

Metroseksualac i da li je epilacija za muškarce sa Balkana?

Metroseksualac je urbani muškarac 21. veka koji vodi računa o svom izgledu i načinu života. Istraživanja su pokazala da su takvi muškarci više privlačni ženama, jer im deluju zdravo, negovano i čisto. Žene sve manje vole mačo muškarce sa dlakama po celom telu.

Na Balkanu je posebno uvreženo mišljenje da je muškarac koji uklanja dlake, isključivo gej. S obzirom da brend DepilConcept radi u više različitih država, možemo potrvditi da je fizički izgled svima bitan pa tako i muškarcima i da dlake uklanjaju u najvećem procentu muškarci koji su strejt.

Moramo biti svesni da muškarci gube samopouzdanje kada imaju previše malja i da ni oni ne žele da gube vreme na svakodnevno brijanje.

laserska epilacija za muškarce sportiste depilconcept beograd

Sportistima (biciklisti, vaterpolosti, plivači, fudbaleri) su lakši treninzi, i takmičenja kada nemaju dlake. Iz svega ovoga možemo zaključiti da je epilacije najsavremenija metoda za uklanjanje dlaka.

Živimo u 21. veku i žene i muškarci treba da zaborave na zastarele metode uklanjanja dlaka poput voska i brijača. Muškarci, priuštite sebi osećaj savršeno glatke kože i ovoga leta pokažite novog sebe.

Zakažite BESPLATNE KONSULTACIJE još sada! 👇

Kneza Miloša 17, Beograd – 065 31 77 377

Rada Končara 9, Zemun – 069 1 777 800

Kralja Petra I, br. 154, Mladenovac – 060 45 13 714

Bogićevićeva 7, stan 2, Čačak – 063 38 68 88

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept