skip to Main Content
laserska epilacija na preplanuloj kozi depilconcept blog

Epilacija na preplanuloj koži

Da li epilacija sme da se radi tokom leta?

Epilacija leti je tema koja i dalje izaziva puno dilema i diskusija. Naime, ranije su laserski aparati bili agresivni za kožu, pa se savetovala potpuna zabrana izlaganja sunčevim zracima.

I to pravilo je ostalo da važi i do dan danas na našem tržištu.

Pored zastarele tehnologije, razlog za strah uzrokuju i nestručno i needukovano osoblje. S obzirom da je epilacija sve traženiji tretman, mnogi radnici u Beauty industriji uvode ovaj tretman u svoj salon, bez prethodnih edukacija o samoj epilaciji, pripreme kože pre tretmana i nezi epilirane kože nakon tretmana.

najbolja tehnologija epilacije depilconcept laser

DepilConcept inovativna tehnologija

Dobra vest je da je DepilConcept brend uvek u koraku sa inovacijama.

Konstruisali smo aparate koji su bezbedniji i nežniji za kožu i sa kojima možemo da tretiramo i preplanulu kožu. Dobro znate našu parolu: Ne uklanjamo dlake po svaku cenu, jer su nam bezbednost i sigurnost naših klijenata na prvom mestu.

Pored DepilConcept laser aparata koji imaju 3 talasne dužine i koji su poslednja reč tehnologije za epilaciju, tu su i posebni protokoli rada koji su tajna know-how sistema brenda DepilConcept i sa kojima posebno tretiramo preplanulu kožu.

Kako izgleda epilacija preplanule kože?

Naše stručno osoblje će obaviti prethodne konsultacije sa klijentom. Nakon konsultacija, klijent dobija uputstva kojih se pridržava sve vreme trajanja procesa epilacije.

Ukoliko se tretmani rade tokom leta, klijent dobija svoj Set za klijenta u kome se nalaze brijač, zaštitne naočare i krema za negu epilirane kože sa SPF 50.

Takođe, klijentu se savetuje da koža ne bude sveže osunčana, a to znači da se ne sme izlagati suncu dva dana pre tretmana. Dan nakon tretmana klijentu je dozvoljeno sunčanje ukoliko je koža potpuno mirna, uz korišćenje kreme sa SPF 50.

Ne odlažite tretmane epilacije zbog leta

Nema prepreka za postizanje savršeno glatke kože. Uz DepilConcept više nećete razmišljati o dlakama tokom leta.

Čekamo vas u čak 5 DepilConcept centara u Srbiji. Pozovite vaš najbliži DepilConcept centar i zakažite besplatne konsultacije i tom prilikom testirajte potpuno besplatno našu tehnologiju na koju smo veoma ponosni.

Zakaži konsultacije klikom na ovaj link 👉 https://depilconcept.rs/zakazivanja

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept