skip to Main Content
laserska epilacija leti

Epilacija u letnjem periodu

Stigli su nam lepi, topli, sunčani dani, pa se u svim DepilConcept centrima često susrećemo sa pitanjem: Da li smem da koristim tretmane epilacije leti?

Dobra vest je da je epilaciju moguće raditi leti.

DepilConcept – portugalski brend

DepilConcept je nastao u Portugalu, a prva franšizna jedinica van granica Portugala otvorena je baš u Brazilu.

Dobro vam je poznato da u ove dve države živi populacija koja je tamnije puti i godišnje imaju više sunčanih dana nego mi u Srbiji.

Zato je DepilConcept brendu bio cilj da konstruiše takav aparat kojim će moći da se sprovode tretmani epilacije tokom leta i to na preplanuloj koži.

Jedinstvena DepilConcept tehnologija

laserska epilacija leti

Tehnologija DepilConcept brenda je jedinstvena po tome što omogućava da period između intenzivnijeg izlaganja Sunčevim zracima i samog tretmana epilacije bude samo 2 dana.

Šta to znači? To znači da više ne morate prekidati sa epilacijom ili praviti pauzu od mesec dana od zadnjeg sunčanja kao što je to nekada bilo.

Dovoljno je da se dva dana pre zakazanog termina ne sunčate na Suncu ili u solarijumu.

Sonda aparata kojim se radi epilacija hladi kožu sve vreme tokom tretmana, a svetlosni snop je moguće podesiti na jednu od 3 moguće talasne dužine u zavisnosti od stepena preplanulosti.

Dakle, u DepilConcept centrima, prilagođavamo protokole svakom klijentu ponaosob, i biramo tačno one protokole koji su idealni za taj tip kože i dlake.

Nikad nije kasno

Naravno da je idealno krenuti sa tretmanima epilacije zimi, a najkasnije u proleće kako biste za leto već bili bez ijedne dlačice.

Međutim, ukoliko ste tek sad počeli sa tretmanima, niste pogrešili, jer statistika govori da se leti brže postižu rezultati epilacije.

Na kraju da zaključimo: nema potrebe odlagati tretmane epilacije, jer je leto stiglo.

Tehnologija je toliko napredovala u svim oblastima pa i u oblasti epilacije. Savremena DepilConcept tehnologija čini sve da vam olakša svakodnevni život i da vas liši briga o dlakama kako leti tako i zimi.

Recite zbogom dlakama u svakom trenutku, bilo da je zima ili leto.

Što pre krenete sa tretmanima epilacije, pre ćete uzivati u izuzetno divnom osećaju savršeno glatke kože.

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept