skip to Main Content
depilconcept srbija drugi rodjendan brenda u Srbiji

Drugi rođendan DepilConcept brenda u Srbiji

Osnivanje i razvoj

DepilConcept brend osnovan je u Portugalu 2007. godine sa željom da se tretmani epilacije podignu na viši nivo i da se obezbede jedinstveni protokoli rada i najkvalitetnija tehnologija za postizanje isključivo najboljih rezultata i koji će biti isti gde god se brend nalazi u svetu.

Misija i cilj brenda su postali stvarnost nakon što je potvrđen kvalitet i jedinstven koncept kome sve više klijenata veruje i već 2008. godine počele su da se otvaraju i prve franšizne jedinice u Brazilu, a 2012. godine u Poljskoj.

Danas DepilConcept brend ima preko 170 Centara u svetu i preko 300 000 zadovoljnih klijenata.

Koncept franšiznog uređenja

Poseban koncept pružanja usluga epilacije DepilConcept brenda želimo da bude dostupan što većem broju klijenata svuda u svetu, a to iziskuje da se brend otvori i u drugim državama i da posluje na različitim tržištima.

Kako bi se obezbedila podjednako kvalitetna usluga svuda gde DepilConcept brend radi, neophodno je da funkcioniše po principu franšiznog uređenja.

To znači da svaka franšizna jedinica mora da izgleda isto, da svi terapeuti i zaposleni završe DepilConcept obuku, da se koriste isključivo aparati i preparati DepilConcept brenda i da se pružaju samo usluge za koje smo specijalizovani: epilacija sa obe tehnologije i Laser i IPL/SHR, fototerapija, i uskuge koje su vezane za dlačicu: depilacija toplim i hladnim voskom, LashLift trepavica i farbanje obrva kanom.

Svaki vlasnik franšizne jedinice u obavezi je da redovno servisira aparate sa kojim radi, da se redovno menjaju sonde i da se obavljaju reobuke jednom u 4 meseca kako bi se obezbedila efikasnost tretmana i postizali samo najbolji rezultati.

Ukoliko želite da ostvarite finansijsku nezavisnost i postanete deo DepilConcept franšiznog sistema, kliknite na ovaj link 👉 https://depilconcept.rs/fransiza

sertifikat garancije rezultata

Sertifikat garancije rezultata

Sve gore navedeno, omogućilo nam je da jedino brend DepilConcept poseduje pisani Sertifikat garancije rezultata koji potpisujemo i klijent i mi pre prvog tretmana epilacije.

Ovaj Sertifikat pruža sigurnost našim klijentima da pametno i sigurno investiraju svoj novac, a svima nama koji radimo u DepilConcept brendu je svakodnevni podsetnik da sve što radimo moramo da radimo za dobrobit naših klijenata i pružanje samo najboljih usluga.

Nagrada Best network support

Dve godine za redom DepilConcept je dobitnik nagrade Best network support kao brend koji poseduje najbolju podršku svima u mreži DepilConcept.

Prva franšizna jedinica u Srbiji

U želji da ovaj dokazano najbolji brend u Beauty industriji u oblasti epilacije bude dostupan i klijentima u Srbiji, 1.aprila 2019. otvorili smo prvu franšiznu jedinicu u ulici 27.marta 3 u Beogradu.

Zbog ogromnog obima posla, potrebe za dodatnim zapošljavanjima i dodatnim prostorom za rad, ta prva franšizna jedinica je preseljena u još veći lokal u ulici Kneza Miloša 17.

depilconcept fransiza

Otvaranje i rad svih franšiznih jedinica u Srbiji

Nakon prve otvorene jedinice u Srbiji, 3 meseca kasnije otvorena je franšizna jedinica u Mladenovcu na adresi Kralja Petra I 154 i ubrzo su postali marketinški lider tog dela Srbije.

U martu 2020. godine sa radom je počela i 3. franšizna jedinica u Zemunu na adresi Rada Končara 9 kada je nastupila mera zatvaranja svih delatnosti na mesec i po dana.

Uprkos novonastaloj situaciji, odmah po završetku Lockdown-a uspešno smo nastavili rad svih do tada otvorenih franšiznih jedinica pa i jedinice u Zemunu iako smo praktično krenuli od početka.

Otvaranjem DepilConcept brenda u Zemunu uspeli smo da omogućimo da usluge DepilConcept-a koriste klijenti i sa leve i sa desne obale reke.

Najmlađi DepilConcept centar je centar u Čačku. Otvoren je 10. septembra 2020. godine na adresi Bogićevićeva 7. I u ovoj frašiznoj jedinici zbog povećanog obima posla, uprkos teškoj situaciji koja nas je sve pogodila proteklih godinu dana, uspeli smo da 2020.godinu završimo dodatnim zapošljavanjem i proširenjem tima u Čačku.

Dalje širenje brenda u Srbiji

Želimo da usluge DepilConcept brenda budu dostupne i Novosađanima i Nišlijama, zato sa radošću iščekujemo otvaranje DepilConcept franšiznih jedinica i u ova dva grada.

Svakodnevno primamo upite kada će brend početi sa radom i u ova dva grada, s toga, pratite naše društvene mreže i sajt kako biste bili blagovremeno obavešteni kada ćemo otvoriti vrata DepilConcept centra baš u vašem gradu.

depilconcept srbija drugi rođendan

Pune 2 godine rada DepilConcept brenda u Srbiji

Za 2 godine rada u Srbiji možemo se pohvaliti sjajnim rezultatima uprkos celoj pandemijskoj situaciji kod nas i u svetu.

💧4 DepilConcept centra
💧Nova zapošljavanja, nijedno otpuštanje
💧Uložili smo u tehnologiju koju posedujemo
💧Još 2 najnovija aparata za još bolje pružanje naših usluga
💧Još 4 nova preparata za negu kože lica i tela
💧Redizajnirali sajt
💧Sa kolegama iz Portugala obavili reobuke i osmislili strategiju za unapređenje usluga
💧Postigli sjajne rezultate na polju epilacije i dobili veliki broj zadovoljnih klijenata koji već uveliko imaju glatku i negovanu kožu bez dlačica.

Tu se ne zaustavljamo. Svi u DepilConcept brendu imamo konsenzus da nastavljamo da radimo punom parom kao da je situacija normalna, jer mi moramo da stojimo na usluzi našim klijentima. Svima nam je misija da našim klijentima damo rezultat uz obezbeđenje maksimalne bezbednosti i efikasnosti i poštovanje svih mera zaštite i higijene.

U prilog tome govori i naš jedinstveni koncept Set za klijenta koji posedujemo od samog osnivanja.

Sada u doba pandemije, pokazalo se da je brend DepilConcept korak ispred svog vremena, jer smo već tada mislili na higijenu i bezbednost prilikom pružanja naših usluga.

Uverite se i sami zašto smo brend broj jedan u oblasti epilacije.

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept