skip to Main Content
depilconcept konsultacije besplatne

Kako izgledaju besplatne konsultacije u DepilConcept-u?

Epilacija ili lasersko uklanjanje dlaka je danas tretman koji je možda i najtraženiji. Međutim, ne sme da vam bude sve jedno kome ćete prepustiti uklanjanje dlaka sa Vaše kože.

Svedoci smo poslednjih godina koliko ima propusta kada je epilacija u pitanju.

Izuzetno neregulisano i nedovoljno kontrolisano polje epilacije u našoj zemlji uzrokuje da klijenti gube povrenje u sve pružaoce usluga epilacije, jer su često izigrani od strane neprofesionalnog i nestručnog pružaoca usluge tako što nisu postigli željene rezultate ili su zadobili opekotine i ožiljke.

Zakazivanje besplatnih konsultacija

Često se dešava, zbog želje da se što pre rešite dlaka, zahtevate da što pre krenemo sa tretmanima. Mi to zaista razumemo, s tim što DepilConcept brend ima poseban protokol koji poštujemo gde god DepilConcept brend radi.

Taj protokol nalaže da se pre prvog tretmana, obavezno rade potpuno besplatne konsultacije.

Konsultacije se zakazuju, jer DepilConcept terapeut mora biti slobodan kako bi se posvetio samo Vama i kako biste imali priliku da testirate tehnologiju koju poseduje samo DepilConcept brend.

Kako izgledaju konsultacije u DepilConcept centru?

Kada dođete prvi put u DepilConcept centar, ljubazno osoblje će Vas sprovesti u Sobu za konsultacije. Cilj nam je da Vam omogućimo potpunu privatnost i poklonimo Vam svo naše vreme kako bismo zajedno došli do najboljih rezultata.

Na konsultacijama popunjavate prvo upitnik kojim se bolje upoznajemo sa Vama, Vašim potrebama i ciljevima. Zatim potpisujete Protokol tretmana koji Vas bolje upoznaje sa protokolima brenda DepilConcept.

besplatne konsultacije depilconcept

Naši protokoli se bitno razlikuju od protokola koji su prisutni u našoj zemlji, pa je veoma važno da se detaljno upoznate sa njima. Poštovanjem tih protokola koji se odnose kako na nas kao pružaoce usluge epilacije, tako i na Vas kao klijenta, obezbeđujemo postizanje najboljih rezultata.

U prilog tome govori i činjenica da smo jedini brend koji nudi pisani Sertifikat garancije rezultata, jer imamo posebne protokole rada koji predstavljaju jedinstveni know-how sistem brenda koji omogućava 100% postizanje rezultata.

Takođe, upoznajemo Vas sa jedinstvenim metodom DepilConcept brenda, a to je Set za klijenta kojim obezbeđujemo maksimalnu bezbednost i higijenu svakom našem klijentu ponaosob.

besplatne konsultacije depilconcept

Nakon toga prelazimo u kabinu gde vršimo pregled kože i dlake. Tom prilikom sasvim besplatno možete testirati DepilConcept tehnologiju kako biste se bolje upoznali sa Laserom kojim sprovodimo tretman.

besplatne konsultacije depilconcept

Konsultacije završavamo sa formiranim Vašim jedinstvenim i ličnim planom po kom će teći ciklus tretmana epilacije.

Stojimo Vam na raspolaganju

Vrata DepilConcept centra su uvek otvorena, a besplatne konsultacije pružamo kako klijentima koji su se već odlučili za tretmane epilacije, tako i svima onima koji se dvoume i nisu sigurni ili ne znaju šta je epilacija.

Kod nas se, bez ikakvih obaveza možete upoznati sa tehnologijom koju koristimo, da nakon konsultacija i besplatnog testa vidite da ne postoje nuspojave nakon tretmana i da se i sami uverite u profesionalnost i stručnost na koju insistiramo u svim DepilConcept centrima.

Zakažite BESPLATNE KONSULTACIJE još sada! 👇

Kneza Miloša 17, Beograd – 065 31 77 377

Rada Končara 9, Zemun – 069 1 777 800

Kralja Petra I, br. 154, Mladenovac – 060 45 13 714

Bogićevićeva 7, stan 2, Čačak – 063 38 68 88

Written by:
Irma Kasavica, trening menadžer brenda DepilConcept