skip to Main Content
7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept

7 modnih trendova za sezonu jesen/zima 2021

Kao što već znate, ne morate ispratiti svaki trend koji se pojavi u sezoni ali je dobro znati šta je trenutno popularno i uvrstiti neki od popularnih komada u svoj stajling kako biste osvežili sezonsku garderobu.

Šta je to što ove sezone možemo dodati u svoj ormar kako bismo ga osvežili? Imamo za vas 7 predloga!

Stajliš devojke su ove modne trendove već usvojile a na vama je da odlučite da li su ovi trendovi za vas, zato obratite pažnju na našu listu ispod.

1. Mokasine

Trenutno vlada manija za ovim cipelicama, primetili ste da svaka radnja sa cipelama sada u ponudi ima i mokasine? Sigurno ste već počeli da ih viđate na ulicama jer devojke sve više prihvataju ovaj trend. Iako su važile za “ružne” cipele kada su se prvi put pojavile, kako ih sve više viđamo na modnim influenserima i na ulici, sve više nam se dopadaju.

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept mokasine
Foto @tanyaparfileva

KAKO IH NOSITI: Ove cipele možete nositi sa unihop čarapama, sa kratkim “nevidljivim” čarapama ili sa soknama. Sokne su defintivno najpopularnije pa baš zbog toga će vam trebati jednobojne čarape u beloj, crnoj, sivoj i krem boji kako biste uvek mogli da uklopite ostatak outfita sa svojim mokasinama i čarapicama.

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept mokasine
Foto @emitaz

SAVET: Pri kupovini mokasina, obratite pažnju da kupite što mekšu strukturu kako bi vam bile udobne od samog starta.

2. Rolke

Možda ćete sada reći: pa kako su rolke trend kada ih ja nosim uvek?

Možda ih nosite oduvek ali ove sezone su popularnije nego što su ikada bile. Možemo slobodno reći da ako kupite 3 rolke, u 3 osnovne boje, u crnoj, beloj i krem boji, vi ćete pokriti 80% vaših zimskih kombinacija. Idu uz sve, mogu za posao, mogu za večeru, mogu za šetnju… One su i elegantne i opuštene. Sjajan komad za kombinovanje.

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept rolka
Foto @marielobanova

KAKO IH NOSITI: Kada bismo morali da izdvojimo jedan način, to bi sigurno bilo ispod blejzera. Recimo, crna rolka + karirani blejzer.

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept rolka
Foto zara.com

SAVET: Kupite one rolke koje idu skroz uz telo, tada ćete imati savršen komad i za zimski kaput jer će vas grejati a neće vam smetati da se zakopčate.

3. Karirani blejzeri

Blejzeri ne izlaze iz mode ali ove sezone posebno dominiraju oni karirani. Toliko su postali kul i stajliš da jedva čekamo da kupimo jedan i nosimo ga uz hiljadu i jednu kombinaciju. Uz mokasine i rolku, što da ne?

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept karirani blejzer
Foto @lady_addict

KAKO IH NOSITI: Ovde ćemo izdvojiti onu najklasičniju kombinaciju – košulja i blejzer, međutim, inspirisani stajlingom pevačice Adel, mi ćemo uz karirani blejzer vama preporučiti košulju na pruge.

SAVET: Obratite pažnju na sastav blejzera, ako kupite vuneni, budite oprezni sa održavanjem, vuna se skuplja mnogo prilikom pranja, najbolje je odneti ga na hemijsko čišćenje.

4. Prsluci

Nismo očekvali da će se prsluci vratiti u modu ali evo njih, tu su i sjajni su! Brendovi poput Zare, Stradivariusa, Manga, H&M-a su u svojim ponudama uvrstili pufnaste prsluke i možemo vam reći da zaista izgledaju odlično i vrlo su korisni.

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept prsluk
Foto @emitaz

KAKO IH NOSITI: Bilo da nosite duks ili džemper, prsluk će vam dati dodatni šmek i zagrejati vas tačno toliko koliko je potrebno dok ne krene zima.

SAVET: Kada kupujete prsluk, uvek imate 2 opcije: ili ćete ga kupiti u sportskim radnjama ili ćete ga kupiti u modnim radnjama. Na vama je da odlučite koji ćete stil izabrati.

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept prsluk
Foto @tojajoanna

5. Zelena boja

Zelena boja je u trendu još od proleća. Njena svetlija varijanta je vladala u toploj sezoni a sada na meniju imamo tamniju varijantu zelene boje. Od džempera, blejzera i pantalona pa do čizama, zelena boja je prisutna svuda. Najpopularnije nijanse su bor zelena i maslinasto zelena.

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept zelena boja
Foto zara.com

KAKO JE NOSITI: Najsigurnija opcija za kombinovanje: crna i kamel boja.

SAVET: Ukoliko niste sigurni da je ova boja za vas, preporučujemo da kupite pantalone u ovoj boji jer su pantalone ono što ćete najlakše ukombinovati sa stvarima koje već imate.

6. Džemperi na pruge

Inflenseri su potpuno poludeli za džemperima na pruge i ovakve modele ćete vrlo teško naći u prodaji jer se vrlo brzo rasprodaju. Trend je toliko zaživeo da ga svi žele!

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept džemper na linije
Foto @sara_yaben

KAKO GA NOSITI: Ovaj džemper možete nositi i uz pantalone, i uz suknje i uz farmerice. Toliko je lak za kombinovanje da ga žene prosto obožavaju!

SAVET: Jedan od načina koji je vrlo popularan ove sezone jeste da ga prebacite preko ramena i nosite u kombinaciji sa belom košuljom ili majicom.

7. Unihop čarape raznih dezena

Srca, prugice, tufnice… Ove sezone želimo nešto zanimljivo na čarapama i obične crne unihop čarape želimo da zamenimo novim, veselijim modelom. Ono što je takođe vrlo popularno jeste sitna, sitna mržica – bilo crna, bilo ona u krem nijansi, odnosno, boji kože.

7 modnih trendova za sezonu jesen zima 2021 depilconcept unihop
Foto @thecold.soul

KAKO IH NOSITI: Čizme, duge i kratke i mokasine su sjajan način da nosite ove čarape. Preporučujemo vam da kupiti čarape u zanimljivom dezenu ali u crnoj boji jer će vam tako biti lako da kombinujete sa crnim čizmama koje većina nas ima u svojoj kolekciji.

SAVET: Iako mnogi vole Calzedonia čarape, ako ne želite da potrošite puno novca na čarape ove sezone, slobodno pogledajte ponudu u DM i Lilly radnjama, bićete vrlo zadovoljni izborom.

Autor: cocomint.rs