skip to Main Content

Laserska epilacija za žene

Laserska epilacija u svakom DepilConcept centru u svetu i kod nas obavlja se isključivo DepilConcept Laserom. DepilConcept aparat za epilaciju pripada grupi lasera sa inovativnom DepilConcept tehnologijom i lider je u oblasti epilacije kako na svetskom tržištu tako i na našem.

Kako se zauvek rešiti dlaka?

Pitanje je koje najviše muči lepši pol. Sam postupak vam ne možemo otkriti, jer predstavlja jedinstveni protokol kakav ima samo DepilConcept brend, s tim što vas možemo dovesti do toga da se zaista rešite dlaka.

Zašto je laser DepilConcept brenda jedinstven?

Svaki laser za epilaciju radi po principu selektivne fototermolize, a to znači da svetlost jedne talasne dužine prepoznaje melanin koji se nalazi u dlaci i trajno uništava njen koren.

Međutim,  DepilConcept Laser se razlikuje od drugih lasera na tržištu, jer poseduje čak 3 talasne dužine i ima mogućnost da prepozna od najsvetlije do najtamnije dlake.

Dokaz tome je činjenica da brend DepilConcept postiže vrhunske rezultate kako u Portugalu i Brazilu gde je koža klijenata prirodno tamnija i jači koren dlake, tako i na našim prostorima gde većina klijenata spada u fototip 2 i 3, a dlačice su svetle i smeđe nijanse.

Najsavremenija tehnologija i jedinstveni protokoli rada koje poseduje samo DepilConcept brend dobitna su kombinacija za postizanje rezultata kakve svaki klijent zaslužuje. U prilog tome govori i pisani Sertifikat garancije rezultata koji dobija svaki klijent kada započne tretmane epilacije u bilo kom DepilConcept centru u svetu i kod nas.

Da li laserska epilacija boli?

Laserska epilacija DepilConcept laserom ne boli. Naravno da je percepcija bola individualna i da nemamo svi isti prag bola, Međutim, epilacija u svim DepilConcept centrima je i efikasna i ugodna.

Zašto je to tako? Jedinstveni protokoli koje posedujemo omogućavaju nam da intenzitet energije prilagođavamo svakom klijentu. S obzirom da DepilConcept aparat sadrži 3 talasne dužine, moguće je podešavati parametre za svaki tip kože i dlake, kao i senzitivnost svakog našeg klijenta ponaosob.

Naša parola je da se dlake ne uklanjaju po svaku cenu i da je prijatnost i efikasnost koju klijent zaslužuje na prvom mestu.

Poseban protokol hlađenja putem sonde kojom se sprovodi tretman epilacije, omogućava neutralisanje toplotne energije koju poseduje svetlosni snop.

Koji je period između tretmana i koliko je potrebno tretmana za postizanje rezultata?

Period između tretmana se određuje u odnosu na svakog klijenta posebno. Dakle i po ovom segmentu se apsolutno posvećujemo klijentu i kontinuirano pratimo naše klijente.

Postoji više razloga zašto period između tretmana ne može biti isti kod svakog klijenta:

  1. Zona koja se tretira
  2. Tip dlake
  3. Menstrualni ciklus
  4. Period godine u kom klijent zapocinje tretmane epilacije.

Verovatno ste do sada svuda dobili savete da je period između tretmana 4-8 nedelja. Nažalost, taj protokol je veoma zastareo i važio je u periodu kada je epilacija bila u svom začetku i kada su aparati bili manje tehnološki razvijeni.

Problem našeg tržišta je u tome što pružaoci usluga ne žele da se konsantno edukuju kada je epilacija u pitanju, a sve češća je i pojava kupovine polovnih aparata, i tom prilikom dobiju kratku obuku i započinju rad nespremni i needukovani.

Morate priznati da je izuzetno nelogično da je isti period između tretmana epilacije nausnica i nogu. Takođe, ne rastu svim klijentima dlake u istom periodu.

Posebno kada su žene u pitanju, svaka žena ima svoj menstrualni ciklus u kom dolazi do pojačane maljavosti. Posebno specifična situacija je kada dođe do hormonalnog disbalansa.

Isto važi i za broj tretmana koji su neophodni za postizanje rezultata. Sve je individualno i zavisi od svih gore navedenioh faktora.

Period između tretmana u DepilConcept centrima se kreće od 2-3 nedelje, a prosek tretmana je 5-7.

Kada se vide prvi rezultati?

S obzirom da živimo u eri instant rešenja i da su klijenti navikli na brzo postizanje rezultata, stvorili smo tehnologiju koja će im već posle prvog tretmana ukloniti 80% dlačica.

Naravno, kako bi rezultat bio dugotrajan, neophodno je da se uradi preporučen broj tretmana, kako bi se uklonile sve tri generacije dlaka na tretiranoj zoni.

Nakon tretmana epilacije, dlačice koje su tretirane u periodu od 10-15 dana počinju da otpadaju i sve što posle ostaje je osećaj glatke i nežne kože.

Da li laser prepoznaje svetle dlake?

Dlake na ženskom telu nisu svuda iste boje i jačine. Za svaki tip dlake je neophodna određena talasna dužina.

DepilConcept Laserom postižemo podjednako uspešno tretiranje svih zona na telu sa različitim tipovima dlake, baš zbog toga što poseduje 3 talasne dužine.

Uspešno postižemo rezultate kako na hormonalnim zonama gde su dlake jake, tamne i uporne poput intime, pazuha i potkolenice tako i na zonama gde dlačice mogu da budu svetle i paperjaste kao što je predeo butina, ruke, stomaka, lica.

Kako da se pripremim za tretman epilacije?

Izuzetno je važno da tretmane epilacije ne shvatate olako. Epilacija je proces i dlake neće nestati jednim tretmanom jer nisu ni nastale preko noći. Dakle, kada znate da ćete moći da izdvojite vreme i novac za redovno dolaženje na tretmane, tada i započinjete tretmane uklanjanja dlaka.


Koraci koje je neophodno ispoštovati:

✅ Prve konsultacije koje su potpuno besplatne, na kojima se upoznajete sa brendom i protokolima, a mi pregledom sa vašom kožom i dlakama. Neophodno je na konsultacije doći sa dlačicama kako bismo utvrdili stanje i saznali vaše potrebe i ciljeve.

✅ Kupovina Seta za klijenta koji je važan preduslov za higijenu i efikasnost tretmana epilacije.

✅ Minimum dva dana pre tretmana negovati kožu Genesis regeneratorom iz Seta za klijenta kako koža ne bi bila suva i osetljiva.

✅ Veče pre prvog tretmana neophodno je ukloniti dlačice brijačem iz Seta za klijenta i to u smeru rasta dlake, nikako u suprotnom smeru i nikako drugim brijačem, jer ćete previše skratiti dlačice i napraviti eventualne posekotine.

✅ Na tretman doći u široj odeći kako biste omogućili da koža u tim prvim satima nakon tretmana što više diše.

✅ Negovati kožu minimum dva dana nakon tretmana Genesis regeneratorom iz Seta za klijenta.

✅ Nedelju dana od tretmana uraditi piling Actiderm pilingom za telo iz DepilConcept linije proizvoda kako biste uklonili mrtve ćelije kože i pospešili otpadanje dlaka.

✅ Ukoliko na vreme radite tretmane epilacije, nećete imati potrebe da koristite brijač u periodu između tretmana.

Da li se mogu rešiti uraslih dlaka, fleka i ožiljaka od uraslih dlaka?

Inovativna tehnologija DepilConcept brenda ne samo da vas rešava konstantne borbe sa dlakama, već i sprečava urastanje dlaka, a na sve to i obnavlja kožu.

Kako je to moguće? Svetlosni snop koji se pretvara u toplotu u kontaktu sa melaninom dlake, podgreva i kolagen i elastin. Ta toplota stimuliše rad kolagena i elastina, pa se koža obnavlja i iz tretmana u tretman postaje sve nežnija, hidrirana i zategnuta. Fleke i ožiljci od uraslih dlaka nestaju, a broj tretmana koji je neophodan za neutralisanje fleka i ožiljaka zavisi od stanja pre nego što ste započeli tretmane epilacije.

Da li je laserska epilacija štetna?

Laseska epilacija u DepilConcept centrima predstavlja neinvazivnu i bezbednu metodu uklanjanja dlaka. Brend DepilConcept vodi računa o tome da svaki DepilConcept Centar u svetu i kod nas radi po pravilima brenda, kako bi osigurao najbolji kvalitet pružanja usluga i najbolje rezultate.

  1. Aparati koji se koriste u svim DepilConcept centrima su provereni aparati. Svaki DepilConcept Centar u svetu, mora da poseduje odobrenje Svetske Zdravstvene Organizacije (WHO) i odobrenje Agencije za lekove i medicinska sredstva za svaki aparat koji poseduje.
  2. Svi aparati moraju redovno da se servisiraju i da se sonde menjaju na određenom broju impulsa.
  3. DepilConcept Laser poseduje 3 talasne dužine, s tim što treća najduža talasna dužina je isključivo 1064nm, a to znači da svetlosni snop ne može da prodire dublje od korena dlake, pa samim tim ne može da prepozna i ošteti žlezde, krvne sudove i ostala tkiva. Zato je bezbedno epilirati zonu pazuha i intime.
  4. Korisnici laserske epilacije mogu biti i maloletna lica odnosno tinejdžeri, jer epilacija ne utiče na hormone i njihov balans.

Laserska epilacija DepilConcept laserom dovešće vas do predivnog osećaja savršeno glatke i obnovljene kože.

Investirajte u vaše vreme koje više nećete trošiti na uporno uklanjanje dlaka zastarelim metodama poput voska i brijača.

Takođe, nećete dolaziti u situaciju da odložite neplanirane trenutake uživanja sa vama dragim ljudima kao što su bazen, spa, sport, žurka, jer imate dlake koje niste na vreme uklonili.

Budite uvek rasterećeni da slobodno podignete ruke i pokažete pazuh ili da obučete suknju, a da nemate bojazan da li se vide tamne tačkice od obrijanih dlaka.


EPILACIJA - PRE I POSLE

Image 6 of 6

ZAKAZIVANJE TRETMANA
Forma
Ime i Prezime
Ime i Prezime
Ime
Prezime