skip to Main Content
ipl shr epilacija za zene beograd zemun mladenovac

IPL/SHR epilacija za žene

DepilConcept brend jedini na trzištu poseduje obe tehnologije za tretmane epilacije: Laser i IPL/SHR.

IPL/SHR aparat DepilConcept brenda predstavlja idealnu kombinaciju nežne energije intenzivno pulsirajuće svetlosti sa laser sistemom ispaljivanja više impulsa po sekundi.

Dakle, jednim aparatom dobijate neinvazivan, prijatan tretman i uštedu vremena. 

Zašto je IPL/SHR DepilConcept brenda jedinstven?

Kombinacijom IPL i Laser tehnologije dobili smo aparat koji je idealan za osobe koje su hipersenzitivne, osetljive na bilo kakav osećaj neprijatnosti i bola, zatim osobe koje imaju izuzetno osetljivu kožu, psorijazu, rozaceu, keloide.

Ovaj aparat je namenjen i onim klijentima koji žele da se reše dlaka na duže staze, ali nemaju dovoljno finansija za to, jer su tretmani IPL/SHR epilacije pristupačniji. 

Još jedna prednost DepilConcept IPL/SHR aparata je u tome sto sadrži polihromatsku svetlost, pa je moguće fototerapijom lečenje raznih promena i stanja kože poput akni, bora, hiperpigmentacije, rozacee.

Da li laserska epilacija boli?

IPL/SHR epilacija DepilConcept laserom ne boli. Naravno da je percepcija bola individualna i da nemamo svi isti prag bola, Međutim, epilacija u svim DepilConcept centrima je i efikasna i ugodna.

Zašto je to tako? Jedinstveni protokoli koje posedujemo omogućavaju nam da intenzitet energije prilagođavamo svakom klijentu. S obzirom da DepilConcept aparat sadrži polihromatsku svetlost, moguće je podešavati parametre za svaki tip kože i dlake, kao i senzitivnost svakog našeg klijenta ponaosob.

Naša parola je da se dlake ne uklanjaju po svaku cenu i da je prijatnost i efikasnost koju klijent zaslužuje na prvom mestu.

Poseban protokol hlađenja putem sonde kojom se sprovodi tretman epilacije, omogućava neutralisanje toplotne energije koju poseduje polihromatski svetlosni snop.

Koji je period između tretmana i koliko je potrebno tretmana za postizanje rezultata?

Period između tretmana se određuje u odnosu na svakog klijenta posebno. Dakle i po ovom segmentu se apsolutno posvećujemo klijentu i kontinuirano pratimo naše klijente.

Postoji više razloga zašto period između tretmana ne može biti isti kod svakog klijenta:

  1. Zona koja se tretira
  2. Tip dlake
  3. Menstrualni ciklus
  4. Period godine u kom klijent zapocinje tretmane epilacije.

Verovatno ste do sada svuda dobili savete da je period između tretmana 4-8 nedelja. Nažalost, taj protokol je veoma zastareo i važio je u periodu kada je epilacija bila u svom začetku i kada su aparati bili manje tehnološki razvijeni.

Problem našeg tržišta je u tome što pružaoci usluga ne žele da se konsantno edukuju kada je epilacija u pitanju, a sve češća je i pojava kupovine polovnih aparata, i tom prilikom dobiju kratku obuku i započinju rad nespremni i needukovani.

Morate priznati da je izuzetno nelogično da je isti period između tretmana epilacije nausnica i nogu. Takođe, ne rastu svim klijentima dlake u istom periodu.

Posebno kada su žene u pitanju, svaka žena ima svoj menstrualni ciklus u kom dolazi do pojačane maljavosti. Posebno specifična situacija je kada dođe do hormonalnog disbalansa.

Isto važi i za broj tretmana koji su neophodni za postizanje rezultata. Sve je individualno i zavisi od svih gore navedenioh faktora.

Period između tretmana u DepilConcept centrima se kreće od 2-3 nedelje, a prosek tretmana je 7-10.

Kada se vide prvi rezultati?

S obzirom da živimo u eri instant rešenja i da su klijenti navikli na brzo postizanje rezultata, stvorili smo tehnologiju koja će im već posle prvog tretmana ukloniti 80% dlačica.

Naravno, kako bi rezultat bio dugotrajan, neophodno je da se uradi preporučen broj tretmana, kako bi se uklonile sve tri generacije dlaka na tretiranoj zoni.

Nakon tretmana epilacije, dlačice koje su tretirane u periodu od 10-15 dana počinju da otpadaju i sve što posle ostaje je osećaj glatke i nežne kože.

Da li IPL/SHR aparat prepoznaje svetle dlake?

Dlake na ženskom telu nisu svuda iste boje i jačine. Za svaki tip dlake je neophodna određena talasna dužina.

DepilConcept IPL/SHR aparatom postižemo podjednako uspešno tretiranje svih zona na telu sa različitim tipovima dlake, baš zbog toga što poseduje polihromatsku svetlost koja može da prepozna od najsvetlije do najtamnije dlake.

Uspešno postižemo rezultate kako na hormonalnim zonama gde su dlake jake, tamne i uporne poput intime, pazuha i potkolenice tako i na zonama gde dlačice mogu da budu svetle i paperjaste kao što je predeo butina, ruke, stomaka, lica.

Kako da se pripremim za tretman epilacije?

Izuzetno je važno da tretmane epilacije ne shvatate olako. Epilacija je proces i dlake neće nestati jednim tretmanom jer nisu ni nastale preko noći. Dakle, kada znate da ćete moći da izdvojite vreme i novac za redovno dolaženje na tretmane, tada i započinjete tretmane uklanjanja dlaka.


Koraci koje je neophodno ispoštovati:

✅ Prve konsultacije koje su potpuno besplatne, na kojima se upoznajete sa brendom i protokolima, a mi pregledom sa vašom kožom i dlakama. Neophodno je na konsultacije doći sa dlačicama kako bismo utvrdili stanje i saznali vaše potrebe i ciljeve.

✅ Kupovina Seta za klijenta koji je važan preduslov za higijenu i efikasnost tretmana epilacije.

✅ Minimum dva dana pre tretmana negovati kožu Genesis regeneratorom iz Seta za klijenta kako koža ne bi bila suva i osetljiva.

✅ Veče pre prvog tretmana neophodno je ukloniti dlačice brijačem iz Seta za klijenta i to u smeru rasta dlake, nikako u suprotnom smeru i nikako drugim brijačem, jer ćete previše skratiti dlačice i napraviti eventualne posekotine.

✅ Na tretman doći u široj odeći kako biste omogućili da koža u tim prvim satima nakon tretmana što više diše.

✅ Negovati kožu minimum dva dana nakon tretmana Genesis regeneratorom iz Seta za klijenta.

✅ Nedelju dana od tretmana uraditi piling Actiderm pilingom za telo iz DepilConcept linije proizvoda kako biste uklonili mrtve ćelije kože i pospešili otpadanje dlaka.

✅ Ukoliko na vreme radite tretmane epilacije, nećete imati potrebe da koristite brijač u periodu između tretmana.

Da li se mogu rešiti uraslih dlaka, fleka i ožiljaka od uraslih dlaka?

Inovativna IPL/SHR tehnologija DepilConcept brenda ne samo da vas rešava konstantne borbe sa dlakama, već i sprečava urastanje dlaka, a na sve to i obnavlja kožu.

Kako je to moguće? Svetlosni snop koji se pretvara u toplotu u kontaktu sa melaninom dlake, podgreva i kolagen i elastin. Ta toplota stimuliše rad kolagena i elastina, pa se koža obnavlja i iz tretmana u tretman postaje sve nežnija, hidrirana i zategnuta. Fleke i ožiljci od uraslih dlaka nestaju, a broj tretmana koji je neophodan za neutralisanje fleka i ožiljaka zavisi od stanja pre nego što ste započeli tretmane epilacije.

S obzirom da smo napomenuli da ovim aparatom uspešno rešavamo akne, hiperpigmentaciju, rozaceu i bore, samim tim fototerapijom se mogu neutralisati i fleke i ožiljci od uraslih dlaka.

 

Da li je laserska epilacija štetna?

IPL/SHR epilacija u DepilConcept centrima predstavlja neinvazivnu i najbezbedniju metodu uklanjanja dlaka. Brend DepilConcept vodi računa o tome da svaki DepilConcept Centar u svetu i kod nas radi po pravilima brenda, kako bi osigurao najbolji kvalitet pružanja usluga i najbolje rezultate.

  1. Aparati koji se koriste u svim DepilConcept centrima su provereni aparati. Svaki DepilConcept Centar u svetu, mora da poseduje odobrenje Svetske Zdravstvene Organizacije (WHO) i odobrenje Agencije za lekove i medicinska sredstva za svaki aparat koji poseduje.
  2. Svi aparati moraju redovno da se servisiraju i da se sonde menjaju na određenom broju impulsa.
  3. DepilConcept IPL/SHR aparat poseduje polihromatsku svetlost koja ne prodire dublje od korena dlake, pa samim tim ne može da prepozna i ošteti žlezde, krvne sudove i ostala tkiva. Zato je bezbedno epilirati zonu pazuha i intime.

  4. Korisnici IPL/SHR epilacije mogu biti i maloletna lica odnosno tinejdžeri, jer epilacija ne utiče na hormone i njihov balans.


IPL/SHR epilacija je izuzetno prijatan tretman.

Uz pomoć SHR sistema, uspeli smo da vam štedimo vreme koje provodite na tretmanu epilacije i nakon tretmana se možete vratiti vašim redovnim aktivnostima.

Tretmani IPL/SHR aparatom su pristupačniji, pa i osobe slabije platežne moći mogu priuštiti sebi osećaj savršeno glatke i obnovljene kože.


EPILACIJA - PRE I POSLE

Image 2 of 6

ZAKAZIVANJE TRETMANA
Forma
Ime i Prezime
Ime i Prezime
Ime
Prezime