skip to Main Content

DepilConcept intervju sa franšizantom u Mladenovcu

Kristina Stevanović

DepilConcept je u Srbiji uspeo u prvih godinu dana da, pored Beograda, otvori franšize u Mladenovcu i Zemunu. Na taj način smo ispunili plan za prvu godinu poslovanja i porazgovarali sa našim franšizantom iz Mladenovca, Kristinom Stevanović, kako bi zajedno sumirali utiske iz prvih izuzetno uspešnih godinu dana za DepilConept franšizu u Srbiji.

1. Žašto ste odlučili da kupite franšizu brenda DepilConcept?

Kristina Stevanović: Zeleli smo miran, harmonican posao bez stresa. U fransiznom sistemu covek nema puno iznenađenja, sve je već razrađen sistem i veoma je dobar za ljude koji vole sigurne stvari.

2. Da li ste, pre nego što ste postali franšizant brenda DepilConcept, imali iskustva u oblasti nege i održavanja tela?

Kristina Stevanović: Nismo imali apsolutno nikakvog iskustva, ali smo uz dobru obuku sve savladali.

3. Da li ste zadovoljni podrškom koju vam pružaju predstavnici brenda DepilConcept i kako ocenjujete saradnju sa Davaocem franšize?

Kristina Stevanović: Zaista smo prezadovoljni, master franšizanti su tu za nas u bilo koje doba dana. Vrlo nesebično dele sa nama sva svoja iskustva i znanje u vezi sa poslovanjem. Zaista se trude da sve bude besprekorno.

4. S obzirom da ste se odlučili za franšizni paket sa SHR tehnologijom za tretmane epilacije, da li ste zadovoljni dosadašnjim rezultatima vaših klijenata?

Kristina Stevanović: Nemamo nezadovoljne klijente i većina novih klijenata dolazi po preporuci.

5. Koji su vaši dalji planovi i ciljevi kada je u pitanju poslovanje DepilConcept centra u Mladenovcu?

Kristina Stevanović: Imamo mnogo planova, ali cilj nam je da svaka osoba u rasponu godina od 18 do 50 zna za nas kao za Plazma keks.

6. U odnosu na vaše dosadašnje iskustvo, zašto biste vi nekome preporučili da započne privatni biznis u okviru franšiznog lanca kakav je DepilConcept?

Kristina Stevanović: Ovo je budućnost, epilacija nije više stvar prestiža. Uz vrhunsku podrsku davaoca franšize, odlične tehnologije, preko 12 godina iskustva ovo jeste veoma dobra investicija.