skip to Main Content

Ko smo mi?

Koža je ogledalo unutrašnjeg i spoljašnjeg dobrostanja svake osobe.

To je razlog zbog kog u DepilConcept-u primenjujemo adekvatne procedure kod tretmana vaše kože i za svaki od vaših specifičnih ciljeva.

Sa više od 12 godina iskustva u fotoepilaciji i fototerapiji, DepilConcept Vam nudi rešenja za potpuno uklanjanje dlaka i tretmane kože koji su personalizovani i dostupni svima.

Naša istorija

Tokom 2007. godine odlučili smo da u Portugalu stvorimo novi pogled na zdravstvenu negu i lepotu, donoseći nerazvijenom i nepristupačnom tržištu novi koncept kvaliteta estetike i fototerapije, sa efikasnim rezultatima koje većina klijenata može da priušti.

DepilConcept je stvoren sa ciljem da učini dugotrajno uklanjanje dlaka/fotoepilaciju i fototerapije dostupne svima, rešavajući probleme dlaka i kože korišćenjem vrhunske tehnologije iuz pomoć specijalizovanih profesionalaca.

Ovaj novi način viđenja lepote bio je dobitan, kao što je pokazao rast mreže klinika, u franšiznom sistemu koji broji više od 35 jedinica od severa do juga Portugala.

Nastavljamo da rastemo sa čvrstim internacionalnim projektima i prisustvom u mnogim zemljama, poput Brazila i Poljske. Ovaj rast je podržan vrednostima i stubovima brenda i fokusom na kvalitet nege, što je dokazalo više od 200,000 klijenata koji su posetili naše klinike u proteklih 10 godina.

Tenologija i kvalitet su naša sadašnjosti i biće naša budućnost, sa uvođenjem nove tehnologije laserskih dioda H8, uvek uzimajući u obzir najbolju uslugu, zadovoljstvo klijenata i želju da dovedemo naše klinike do što više gradova i ljudi. Želimo da doprinesemo vašem dobrostanju i obnovljenom samopouzdanju, čineći vašu svakodnevicu ugodnijom i jednostavnijom.

Vizija

Želimo da se svi ljudi osećaju dobro u svojoj koži.

Misija

Da poboljšamo samopouzdanje i sliku klijenata o sebi, obezbeđujući najbolje rezultate, pomažući im da imaju glatku, zdravu kožu, kako bi mogli da uživaju u svakom trenutku svog života.

Vrednosti

Vrednosti koje definišu principe rada DepilConcepta su:
Poverenje
Imamo kvalifikovane profesionalce i Sertifikat garancije rezultata, koji pružaju neophodnu sigurnost našim klijentima.
Energija
Mi smo brend mladog duha koji se lako prilagođava zahtevima tržišta.
Lični i profesionalni razvoj
Razvijamo veštine, obučavamo naš tim i podržavamo preduzetništvo.
Kvalitet
Nudimo usluge trajnog uklanjanja dlaka koje deluju.

ŠTA NUDIMO

Inovativne tretmane i usluge visokokvalitetne fotoepilacije i fototerapije, pogodne za širok raspon tipova kože, kao i za potrebe lica i tela.

KAKO

Kombinujući najnoviju tehnologiju sa specijalizovanim i obučenim profesionalcima koji analiziraju svaki slučaj na jedinstven način, preporučujući najprigodnije i prilagođeno rešenje.

ZAŠTO

Verujemo da su dobrostanje, zdravlje i lepota suštinski povezani, doprinoseći poboljšanju samopouzdanja i kvaliteta života naših klijenata.

SERTIFIKAT GARANCIJE

DEPILCONCEPT-ov SERTIFIKAT GARANCIJE je razvijen sa ciljem garantovanja maksimalnog kvaliteta usluga dostupnih u DepilConcept-u. Ovaj sertifikat osigurava da, u retkim slučajevima, kada postignuti rezultati nisu u skladu sa željenim rezultatima, a kao posledica spoljašnjih faktora za brend ili procesa tretmana, klijenti mogu da imaju pristup dodatnim tretmanima uz simboličnu naknadu.

Dodatni dokument koji štiti klijente obezbeđuje maksimalnu transparentnost tokom procesa interakcije između klijenta i brenda, i dodatni je korak da osigura naš stalni fokus na pružanje najkvalitetnijih i najefikasnijih usluga.

Da saznate više, posetite Vašu DepilConcept kliniku.

Back To Top